Смарт приключения с Armor-X

Ползвайте смартфоните си навсякъде. Лесно е.

0
 

Сподели

Shares

Кой иска да оставя смартфона си вкъщи, когато се отправя на приключения сред природата? Точно така – никой. Благодарение на поставките и адаптерите на Armor-X, можете да закачите мобилните си устройства абсолютно навсякъде.

С поставката за закрепване на смартфон върху каска Armor-X Adesive Helmet Mount X05 например си гарантирате бързо и лесно поставяне, стабилност и сигурност. Лепилото, с което се прикрепя поставката към каската, е водоустойчиво. Един път залепено, то може да бъде премахнато само с топъл въздух (от сешоар, например). Поставката е съвместима с X-Mount TYPE-M система, тоест трябва да имате Armor-X механизъм за захващане, залепен за вашия телефон или Armor-X кейс, за закрепване към каската.

Ако пък смартфонът не ви трябва за каски, можете да го закачите почти навсякъде другаде с комплекта адаптери за закрепване Armor-X Universal Adaptor Set X-GP1 Type-M. Така ще можете да захванете вашия смартфон в колата, на колелото или на ръката си. X-mount системата от тип type-M позволява лесно монтиране и демонтиране на вашето устройство.

А за да бъдете абсолютно сигурни, че пренасяте (и едновременно – зареждате) всичко бързо и безопасно по време на летните приключения, доверете се на влаго- и удароустойчивата чанта със соларен панел за зареждане на външни батерии или устройства Armor-X Solar Flex Panel 10W with USB Output. Тази качествена влаго- и удароустойчива чанта с мощен 10-ватов соларен панел за зареждане на външни батерии или устройства предлага напълно чиста енергия с капацитет 10W и CIGS соларни панели с ефикасност 16%.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.