Каската, която мисли за всичко

    0
     

    Сподели

    Shares
    Livall
    Снимка: hi-technic

    Две каски на марката Livall, които отвеждат иновациите при екипировката за безопасност на ново ниво, са достъпни на пазара у нас.

    Уникалните продукти на марката са създадени така, че превръщат ежедневното каране на колело в забавна, но още по-важно – в безопасна активност. Благодарение на Livall Helmet всички съвети за безопасност могат да бъдат изпълнени само с носенето на един-единствен продукт, който налага нови стандарти в производството на екипировка. От създаването на Livall Helmet насам вече е по-лесно, докато носим каска на пътя, да подаваме сигнали преди да предприемем маневра, да носим екипировка, която ни прави забележими и да сигнализираме по възможно най-лесния начин, при евентуално претърпяване на инцидент.

    Съвсем нови технологични функционалности, заложени в характеристиките на каските Livall, отличават продуктите на марката сред останалите на пазара.

    Livall BH 100
    Каска Livall BH 100

    Каските BH 60 и BH 100 са умната екипировка, която се грижи за безопасността ни. Снабдени са с вградени LED светлини, които ни правят видими във всякаква обстановка и именно с тяхна помощ можем да указваме посоката, в която възнамеряваме да продължим.

    Каските се свързват безжично, с помощта на мобилното приложение на Livall, с компактното устройство наречено Bling Jet, което пристига при нас с всяка каска. То се поставя върху кормилото на колелото и само с натискането на бутон задейства сигнализацията за ляв или десен завой. Така не е необходимо да пускаме кормилото по време на каране, за да подадем сигнал, което може да се окаже от изключителна важност особено за по-начинаещите колоездачи. В същото време си гарантираме, че няма да останем незабелязани.

    LIVALL Bling Jet

    Функциите на смарт каските не се изчерпват със светлините обаче. С помощта на Bling Jet джойстикът можем да пускаме, спираме и избираме музиката, която да слушаме по време на движение. Вместо обаче да заглушаваме слуха и сетивата си със слушалки, каската е снабдена с вградена колона и Bluetooth, която възпроизвежда музиката от телефона ни.

    Още една функция с фокус върху безопасността може да бъде контролирана чрез Bling Jet-a. С натискане на един бутон можем да отговаряме на повиквания по телефона. Разговорите се осъществяват идеално, благодарение на вградените в каската микрофон и два високоговорителя. Така отново не се налага да пускаме кормилото, нито да управляваме велосипеда със слушалки в ушите.

    LIVALL Bling Jet

    Една от най-полезните характеристики, заложени в Livall Helmet и тази, която би ни била най-полезна при евентуален инцидент, е спешното обаждане, което каската прави. Ако паднем например, и каската не регистрира движение в продължение на 90 секунди, тя изпраща команда SOS до телефона ни. Той от своя страна изпраща есемес с локацията, на която се намираме, до предварително зададен контакт за спешни случаи.

    Livall Helmet

    Основни характеристики на каските Livall:

    Размер на BH 60: 280×220×150 мм; Размер на BH 100: 335×236×145 мм
    Тегло на BH 60: 279 гр.; Тегло на ВН 100: 450 гр;
    Живот на батерията: ВН 60: 10 часа; Живот на батерията ВН 100: 20 часа;

    Основната разлика при двете каски е в наличието на LED светлини по дължината на цялата каска при Livall ВН 100, които при ВН 60 са разположени само отзад.

    Livall

    От Livall обаче са помислили не само за безопасността ни по време на каране, а и за забавлението и ефективността. Каските предлагат още някои фунции, които се комбинират с различни смарт устройства, разработени от Livall за комфорта и удоволствието ни по време на спорт. За тях ще ви разкажем с следващ материал на сайта ни.

    За повече информация и детайли посетете сайта livallhelmet.com, както и информационните блогове на марката във фейсбук.

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.