Почивка край водата

0
 

Сподели

Shares

Често като асоциация за „лято” всички се сещаме за горещина, пясък, суша. Естествено обаче, лятото не се изчерпва само с изнурителните жеги в градовете, а предлага и далеч по-приятни дестинации, на които да почиваме или спортуваме.

За да бъдем правилно екипирани за активности около прохладните язовири, реки или езера, от The North Face са създали няколко модела, идеални за летни приключения около водни басейни.

North Face Litewave

Обувки LITEWAVE AMPHIBIOUS от The North Face са идеален избор, ако смятаме да прекараме следващия уикенд край някое езеро.

Обувките са създадени специално, за да бъдат използвани в околностите на водоеми и са особено подходящи за леки преходи.

LITEWAVE AMPHIBIOUS са отворени и мрежести обувки, които разполагат с лека и здрава подметка. Те не разполагат с никаква мембрана, което прави обувките изключително проветриви и с висока дишаемост, защото са изцяло изградени от мрежа.

Ширината и прилягането спрямо индивидуалните особености на стъпалото се регулират с помощта на ластици, а в областта на петата е използван сгъваем и регулируем Heelcounter, който осигурява прилягане към крака също като обувки, но и оттичане на евентуално попаднала вода, като от сандал.

North Face Litewave

Междинната подметка EVA осигурява допълнителна защита за стъпалото с помощта на стоманената пластина, добавена към средната част, а подметката UltrATAC ™, която е гумена и силно абразивна, се грижи за отлично сцепление по разнообразни терени.

LITEWAVE AMPHIBIOUS са перфектен избор за летните горещини, защото предпазват и поддържат краката ни като обувки, а същевременно са прохладни като сандали.

Моделът се предлага в мъжки и дамски вариант.

North Face Litewave

Ако обаче предпочитате още по-отворени обувки през лятото, LITEWAVE SANDAL са прекрасен избор за дейности около водни басейни.

North Face Litewave Sandal

Това са едни от най-добрите сандали за мокри повърхности на The North Face. Разполагат с ултра-захващаща HydroTrak ™ подметка от прилепващ каучук, който увеличава сцеплението при мокра и суха среда.

За доброто прилягане и приспособяване към особеностите на крака, сандалите имат сигурни триточкови регулируеми каишки. Съвместимата с водa подплата SBR осигурява комфорт през целия ден, както в мокра, така и в суха среда.
Сандалите Litewave Sandal са специално създадени за проучване на каньони и течащи реки. Моделът се предлага в мъжки и дамски вариант.

North Face Litewave Sandal

Продуктите на The North Face могат да бъдат открити в магазините на Стрим – Ко или www.strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.