Нов магазин на The North Face в София

0
 

Сподели

Shares

В началото на септември врати отвори новият магазин на The North Face в София.

Магазинът на марката се намира в Парк Център София, който е в сърцето на града – на бул. „Арсеналски” № 2.

North Face нов магазин

За любителите на The North Face е ясно какво могат да намерят в магазина. За всички останали – това е място, където ще откриете висококачествена екипировка, изработена от нови и високотехнологични материали, подходяща за редица екстремни спортове. Марката е един от световните лидери в производството на продукти за аутдор активности, а качеството, здравината и издръжливостта на продуктите е гарантирано от дългогодишния опит и постоянното търсене на нови и напредничави иновации.

Новият магазин на The North Face е перфектното място, от което можем да се окомплектоваме с всичко необходимо за планински преходи и къмпинг, например. На място ще открием туристически обувки, якета, мембрани, спални чували, палатки и всякаква друга екипировка, която да направи престоя ни сред природата по-ползотворен. The North Face предлагат както мъжки и дамски облекла и екипировка, така и детски.

магазин на The North Face

Освен това новата колекция на марката за сезон 2016-2017 година също е налична в магазина на бул. „Арсеналски”. Онлайн пък, със стоки на марката можем да се сдобием от Strim-co.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.