Светлина до живот

0
 

Сподели

Shares
UST
Снимка: UST

Да можем да разчитаме на сигурен източник на светлина, може да се окаже от жизненоважно значение. Особено, когато говорим за занимания сред природата, наличието на светлина, която да окаже пътя ни, да обозначи местоположението ни или да осигури по-уютното ни прекарване, е от първа необходимост.

Американската марка UST произвежда изключително голям набор от LED фенери и светлини, изработени от висококачествени материали и готови да осветят пътя ни винаги, когато имаме нужда. Можем да открием фенери и светлини в различни размери, форми и яркост, отговарящи на различните нужди на всеки прилюченец.

BrightForce 2AA

LED фенерът BrightForce 2AA може да влезе в употреба както при непредвидени ситуации в дома, така и всеки път, когато се нуждаем от сигурна светлина на открито. Той има три режима на работа – силен (320 лумена), нисък (100 лумена) и SOS премигване и е оборудван с нечуплива LED крушка, светеща с ярка, бяла светлина. Крушката има доживотна гаранция и не изисква да бъде подменяна, колкото и дълго да използваме фенера. BrightForce 2AA е изработен от здрав, анодизиран алуминий и има удобна силиконова дръжка, която не позволява хлъзгане.

UST Spright

LED фенерът Spright, пък е идеален за къмпинг, при преходи или всеки път, когато нощуваме на палатка. Едно от най-добрите му предимства е, че е сгъваем, което го прави изключително удобен за пренасяне във всяка раница или чанта. Светещата част е изработена от силикон, който именно прави сгъването възможно, а режимите на работа са три – силен, слаб и нощен режим. В силен режим Spright излъчва светлина с 100 лумена, в слаб режим – 50 лумена, а в нощен – 30 лумена, разпръснати под формата на мека кехлибарена светлина. В нощен режим фенерът може да работи без прекъсване в продължение на пет дни и е защитен от проникване на водни пръски от всички страни.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Време е за къмпингарстване

UST плаващ фенер

В гамата фенери на UST откриваме и плаващият, водоустойчив LED фенер, който е най-доброто решение за всички, които обичат риболова, плаването и други спортове, свързани с вода. Фенерът излъчва светлина до 28 лумена и може да работи непрекъснато до 26 часа. Освен, че е плаващ, този фенер е и ударо- и термоустойчив, а LED крушката, интегрирана в него е нечуплива и с доживотна гаранция.

UST Brila

Brila™ е изключително компактен LED фенер, който може да бъде позициониран почти навсякъде. Той е оборудван с магнитна основа за прикрепяне към метални повърхности, а освен това има и допълнителна кука, с чиято помощ може да бъде закачан на различни места. Излъчваните 27 лумена (в силен режим) се разпределят в 360-градусов обсег, така че фенерът осветява всичко наоколо. Освен това Brila™ има слаб режим на работа (13.5 лумена) и SOS режим, който излъчва мигаща червена светлина. Фенерът е изключително устойчив на удари, защото е защитен с каучуков протектор, а освен това няма да се повреди и в лоши метеорологични условия, защото има защита в условия на буря и вода, „атакуваща“ от всички посоки.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Оцелей! С UST

UST Enspire

За всички случаи, в които ръцете ни са заети, но се нуждаем от светлина, на помощ идва челникът Enspire. Той е изключително мощен – предоставя 230 лумена светлина, а освен това е с висока продължителност на работа: 10 часа непрекъснато в най-висок режим и 160 часа непрекъснато в нисък режим. Крушката и на челника няма нужда от подменяне и е нечуплива, а корпусът челника е гумиран и устойчив на удари и продължителна експлоатация. Излъчваната светлина има опция за регулиране на фокуса, което дава възможност за произвеждане на широк или тесен сноп лъч. Лентите за прикрепяне към главата са изработени така, че да отговарят на индивидуалните ни особености и осигуряват идеално прилягане, без да се разместват.

UST See me 1.0

LED фенерът See me 1.0, пък е постоянна светлина, която може да се окаже жизненоважна в отделни ситуации. Може да се използва за обозначаване на местоположението ни, защото в ясно време, на тъмно, светлината е видима на 5.5 км – разстояние, което надвишава изискванията при спасителни операции за видимост от 1.9 км. Не случайно фенерът See me е одобрен от американската брегова охрана – той осигурява 20 лумена светлина и може да свети непрекъснато в продължение на 17 часа.

UST e американската марка, която ни помага да се справим с всяка ситуация. Разберете как.

Ексклузивен представител на марката UST за България е Геотрейд ООД. Всички посочени модели светлини можете да откриете онлайн на сайта тук, където са представени още много полезни и надеждни продукти на американската марка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.