Време е за къмпингарстване

0
 

Сподели

Shares

Лятото е тук, а ние все по-често се замисляме за къмпинг ваканции. Да опънем палатката под дебелата сянка наблизо до плажа, да прекарваме дълги нощи под звездите, да се полюшваме върху хамака, мечтаейки лятото никога да не си отиде.

Всяка къмпинг ваканция обаче, се нуждае от арсенал богато оборудване, с което дните далеч от „затвора“ на четирите стени, да бъдат прекарани още по-лежерно. Такова оборудване създава американската марка UST, за която вече ви разказвахме, а ето какво няма да пропуснем да вземем със себе си, на който и къмпинг да почиваме това лято.

UST
Снимка: UST

Къмпингът просто не е къмпинг, ако между двете съседни дървета няма закачен хамак. Този от UST е изключително удобен за пренасяне, защото се побира в собствения си джоб и освен това е достатъчно лек. Изработен е от издръжлив, но мек и приятен на допир найлон, който има дишащи качества и не запарява в летните горещини. Дизайнът на хамака е проектиран така, че да се разширява спрямо индивидуалното ни телосложение, а благодарение на карабинерите и ремъците, включени в комплекта, лесно може да бъде монтиран на всяко дърво.

UST Slothsak
UST Slothsak

Предпочитате по-диви изживявания? Вижте продуктите за оцеляване на UST.

Другият ни любим продукт от серията за къмпинг на марката UST e столът SlothSak™. Без съмнение това е най-удобното място за посядане без значение къде се намираме – на плажа, в къмпинга, на поляна, по време на пикник. Столът се самонадува само с леко развяване на отворено пространство, а пренасянето му, когато е сгънат, може да стане във всяка раница или дори плажна чанта. Изработен е от рипсена полиестерна тафта и може да поеме максимално тегло от 136 кг, а в комплекта пристига заедно с допълнителна скоба, която да го задържи на място.

UST

Сгъваемите съдове за къмпинг заемат важно място в колекцията на марката. Пример за много функционален и удобен съд е сгъваемият леген на UST, който може да се използва за различни цели – от удобна кошничка за пренасяне до съд за вода и помощно средство за миене на съдове. Легенът е изработен от специален силикон, който именно позволява неговото сгъване, така че съдът заема почти плоска форма. В разгънато състояние може да побере до 8.5 литра вода, а материалът няма да се повреди дори при миене в съдомиялна машина. В горния и долния край легенът има здрав пластмасов ръб за допълнителна стабилност, а към конструкцията са добавени и две дръжки, улесняващи пренасянето, когато легенът е пълен.

UST Caps
ВИЖ ПОВЕЧЕ: Светлина до живот

Освен със сгъваема посуда, UST може да ни снабди и със съдове за храна и напитки от неръждаема стомана. Точно такъв е случаят с чашата с двойни стени, към която е прибавен карабинер – той може да се използва както за прикрепяне на чашата към раница, така и за по-удобно захващане (като дръжка). Неръждаемата стомана прави чашата подходяща и за храни, а двойните стени създават допълнителна изолация. Отдолу чашата е с плоско дъно за стабилно поставяне, а загладеният ръб позволява комфортно отпиване.

UST простор

Нещо, за което рядко се сещаме, когато тръгваме на път и което често ни липсва на къмпинга, но винаги е от страхотна полза, когато го има, е просторът. Този от UST е много удобен, защото е направен от усилен ластик, който в разгънато състояние стига до 2,28 м. Снабден е с куки в двата края на ластика, които позволяват лесното му закачане, а при покупка пристига заедно с осем пластмасови щипки. С цел безопасност въжето е маркирано със светлоотразителни елементи.

Ексклузивен представител на марката UST за България е Геотрейд ООД. Всички посочени модели светлини можете да откриете онлайн на сайта, където са представени още много полезни и надеждни продукти на американската марка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.