Фенери, челници и фарове Fenix: създадени да бъдат надеждни

Fenix Light Ltd. предлага мобилни LED продукти за осветление с отлично качество, силна и адекватна светлина за съответното приложение, конкурентни цени и 5 години българска гаранция на повечето продукти

0
 

Сподели

Shares

Фарове и челници Fenix: когато искаш да ти е наистина светлоДалечен Китай има древна история и съвсем логично страната е родина на редица изобретения, на които човечеството дължи много. Като се започне със сладоледа и алкохола, които са радост за душата и небцето, и се стигне до значимите нововъведения, обърнали хода на историята, като хартията и коприната, барутът и фойерверките, сеизмографът и компасът.

В този ред на мисли не е изненада, че в наши дни отново от Китай идват множество продукти, чиито ползи не се подлагат на съмнение. Китайците някак успяват да го правят по своя начин – ефективно, лесно за употреба и на добра цена. При фенерите доста от водещите марки са китайски и Fenix е една от първите.Фарове и челници Fenix: когато искаш да ти е наистина светлоИстория

Много точно в това определение се вписва основаната през 2001 г. компания Fenix Light Ltd., която разработва, произвежда и продава богата гама мобилни продукти за LED осветление, включително фенери, тактически светлини, челници, светлини за велосипеди, къмпинг фенери и аксесоари.

Продуктите с марка Fenix се използват широко в различни среди: за аутдор активности, за индустриални и правоохранителни дейности, за военни цели, както и за ежедневието.

Продуктите с марка Fenix се използват широко в различни среди: за аутдор активности, за индустриални и правоохранителни дейности, за военни цели, както и за ежедневието.Fenix продава своите продукти в повече от 100 страни по света, достигайки до над 10 милиона потребители. Концентрирана върху развитието на LED осветителни тела с висока производителност и надеждност, компанията си спечелва признанието на потребителите за отличното качество на продуктите и обслужването.

Вече наложила се като първокласна марка за LED осветление, концепцията на Fenix е, че най-добрият дизайн се извлича от реалните нужди на потребителите.

Компанията се стреми да задоволи специфичното търсене на различни групи клиенти на осветителни продукти. С мисията “Lighting For Extremes”, Fenix се ангажира да се превърне в световна марка №1 за мобилно осветление.

Фарове и челници Fenix: когато искаш да ти е наистина светлоПредимства

  • Продуктите със сменяема батерия (повечето) имат 5 години българска гаранция (и 1 година гаранция на батерията), а продуктите с несменяема батерия имат 2 години гаранция.
  • Продуктите на Fenix са с изключителна яркост, която достига 15000 лумена според приложението. Още по-важни за екстремните спортове и туризма са ефективната и надеждна електроника, която гарантира дълга и постоянна светлина, когато сте навън.
  • Здрави корпуси (някои с премиум материали, като магнезий) и стандартни батерии.
  • Надеждна защита осигурява устойчивост на смущения от рода на магнитни полета и други.
  • Използване на много иновативни системи и решения, за да могат продуктите да са най-добри в класа си.

Фарове и челници Fenix: когато искаш да ти е наистина светлоUOL – ултра тънка оптична леща

Първата 3,5 mm леща на Fenix (Ultra-thin Optical Lens) добавя алуминиево-силициево отражателно покритие към уникалната структура на лещата, което да удвои пречупването на светлината. Този дизайн прави оптиката на фенерите и челниците най-тънката възможна.
Освен това, в сравнение с конвенционалните 10 mm обективи, UOL може да осигури по-добра ефективност и да доведе до успешно намаляване на обема и теглото на продукта.

Фарове и челници Fenix: когато искаш да ти е наистина светлоIOP – интелигентна защита от прегряване:

LED фенерите и челниците на Fenix използват мощни LED диоди с висока мощност. Поради малкия размер на уредите, продължителното им използване на максималните режими може да доведе до прегряване и риск от изгаряния за потребителя. За да преодолее този проблем, Fenix създава IOP (Intelligent Overheat Protection). Базирана на специални датчици и софтуер, тя ограничава максималното количество протичащ ток и осигурява интелигентно охлаждане. По този начин защитава потребителя и удължава времето за работа на осветителното тяло.

Продуктите на Fenix са тествани в съответствие с международните стандарти ANSI.Доказана устойчивост

Продуктите на Fenix са тествани в съответствие с международните стандарти ANSI и рекламираните цифри за мощност и продължителност на светене отговарят на действителността. В допълнение Fenix провежда повече от 30 строги теста за надеждност на продуктите, включително дълбоко потапяне във вода, устойчивост в запрашена среда, удароустойчивост, екстремни температури и т.н.

Всичко това гарантира, че продуктите Fenix са издръжливи на различни условия или агресивни среди и предоставят на потребителите сигурно и надеждно осветление.

Фарове и челници Fenix: когато искаш да ти е наистина светлоЗа целта на тестовете, случайно подбрани продукти преминават различни проверки. За удароустойчивост избраните устройства се пускат от 1,5 м височина от 6 различни страни (височината е за челник, за велосипеден фар тя е 2 метра). Температурният тест включва 5-кратно повторение на 30-минутен престой при -35°C, последвано от 30 минути при +70°C. Тестването на водоустойчивост включва потапяне на 2 метра за 4,5 часа. Устройствата се тестват и за функционалния живот на бутона, който след 10 000 кликвания трябва да работи нормално.

Заключваща система за лентата за глава на челниците на Fenix Light Ltd.Заключваща се лента за глава

Всеки приключенец знае колко е неприятно разхлабването на лентата, придържаща челника. Обичайното закопчаване е с катарама, която, за да бъде фиксирана, са ви необходими и двете ръце, а това е много неприятно и може да доведе до инциденти, когато говорим за скоростно придвижване като трейл бягане или колоездене.

Ето защо Fenix въведе заключваща система за лентата за глава, която работи с един бутон – натискате, завъртате и фиксирате и правите това с една ръка. От Fenix много добре знаят колко е важно да се чувствате сигурно на пътеките и колко важни са секундите, когато участвате в състезание.

Продуктовата гама на Fenix включва:

  • Фенери: от малки фенери за ключодържател, през ежедневни, туристически, тактически и индустриални фенери – гамата предлага решение за всяка нужда;
  • Челници: за ежедневие, къмпинг, бягане, колоездене, други спортове, за работа;
  • Велосипедни фарове и стопове с различна мощност и покритие;
  • Къмпинг лампи с различни размери и предназначение.

Цени

Продуктите на Fenix Light Ltd. са позиционирани конкурентно в нишата на висококачествените осветителни тела. Фокусът е върху надеждността, лекотата на ползване и специфичните функции за всяка дейност. Това гарантира отлично съотношение качество-цена без да се правят компромиси в изработката на мобилните осветителни тела – челници, фарове, фенери и други.

Фарове и челници Fenix: когато искаш да ти е наистина светлоПродуктите с марка Fenix може да закупите от магазин Sorbe или да изберете желаните от вас продукти Fenix онлайн. Разгледайте и специалните предложения за велосипедни фарове Fenix.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.