UST – справи се с всяка ситуация

2
 

Сподели

Shares
UST
Снимка: UST

Изминали са 80 години, откакто е създадена американската марка UST. Зад абревиатурата се крие обещаващото наименование – Ultimate Survival Technologies, което марката оправдава във всичките си продукти, направени, за да бъдат наш пръв помощник в приключенията на открито.

В световен мащаб марката е позната със своята къмпинг екипировка, но още по-важно – с продуктите си за оцеляване. Богатата гама артикули включва високотехнологични LED фенери и светлини, пособия за запалване на огън, включително запалки, работещи без гориво и при всякакви метеорологични условия, ножове и приспособления за рязане, продукти за сигнализация при критични ситуации, временни подслони, комплекти за оцеляване и аксесоари. Освен това към продуктите на UST се включват и много удобните и лесно преносими пособия за готвене и посуда, идеални за използване по време на къмпинг, излети и преходи в природата.

UST
Снимка: UST

Истински сме впечатлени от богатата гама LED фенери и осветление. Едно от нещата, които прави LED светлините идеален избор както при извънредни ситуации в дома, така и навсякъде сред природата е това, че LED крушките, използвани от UST са нечупливи, имат доживотна гаранция и не изискват подмяна. Сред фенерите и другите приспособления за осветление откриваме джобни фенери, фенери за къмпинг, сред които и сгъваеми такива, постоянни светлини, които да означават местонахождението ни, челници. Друг акцент са и плаващите фенери, идеални по време на риболов, плаване или други активност, свързани с вода. Важно е да отбележим, че различните светлини имат различно ниво на водоустойчивост, като някои от тях издържат на потапяне до 3 м.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: UST – светлина до живот

UST
Снимка: UST

В серията за къмпинг оборудване откриваме много удобни и лесни за пренасяне продукти, които правят пребиваването ни в къмпинга много по-приятно и ползотворно. Любими сред къмпинг оборудването са ни хамаците, които се побират в собствения си джоб и самонадуваемите столове, които могат да бъдат пренасяни в плажна чанта или всяка раница. UST притежава голяма селекция прибори и посуда. От мултифункционални и компактни прибори, изработени от неръждаема стомана, през метални чаши с добавени карабинери вместо дръжки до сгъваеми приспособления за хранене от устойчиви материали и незаемащи почти никакво пространство, асортиментът е толкова богат, колкото богата на изживявания е всяка почивка на къмпинг.

UST
Снимка: Canoe & Kayak Magazine

Специално внимание е обърнато на ножовете и режещите инструменти. Те имат здрави остриета, издръжливи конструкции и в повечето случаи са мултифункционални – към дръжките им са добавени карабинери, въжета или дори паракорди, които могат да послужат както за конец за шиене, корда за риболов, въже, така и да бъдат изключително полезни в различни непредвидени ситуации. Много от ножовете, брадвите или мачететата, пригодени и за оцеляване, пристигат в комплект с магнезиеви запалки, което ги прави незаменими помощници. Част от асортимента са ножове, брадви, мачетета, триони, сгъваеми ножове и мултифункционални ножове.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Оцелей! С UST

UST
Снимка: UST

Ако се наложи да оцеляваме, можем да разчитаме на различни въжета и паракорди, пособия за запалване на огън, навеси и заслони, сигнални пособия, пособия за съхранение и още много други, изработени с иновативни технологии и мисъл за безопасността ни. Целта на марката е да предоставя продукти, с които да бъдем подготвени за абсолютно всяка непредвидена ситуации, а иновативните пособия за оцеляване и начинът, по който са изработени превръщат UST в световен лидер в производството на продукти, свързани с оцеляването сред природата.

Без съмнение, можем да разчитаме на UST и просто когато е време за къмпингарстване.

Повече за UST можете да научите в сайта или на живо в магазините .

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ами доста са се оляли с цените в сайта. Някои от продуктите се продават от доста време в България и са на цена наполовина от тази в сайта.

  2. Продуктите са ужасно добри! Видях ги лично. И определено не са драматично скъпи, дори има продукти, които са на цени на китайски буклуци, а тези определено са изпипани.
    Ако се интересуваш. Виж ги на живо! Само това мога да те посъветвам :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.