2 х 6Fattie модели на Specialized

0
 

Сподели

Shares

Навлизането на 27.5+ стандарта при велосипедите продължава все по-упорито и обещава, че ще се задържи за дълго.

Именно, за да затвърдят преимуществата на стандарта в планинското колоездене, от Specialized влагат целия си арсенал от идеи и технологии в моделите си 6Fattie.

Specialized 6Fattie

Тази година от Specialized пуснаха две изцяло нови концепции за велосипеди, които използват именно 6Fattie 27.5+ стандарта.

Specialized 6Fattie
Stumpjumper

От една страна, стои вече доказалият се модел Stumpjumper. Този път обаче, той е с изцяло подобрена и променена рамка, която предлага повече пъргавина и по-добър контрол от страна на велосипедиста по различни трасета. Освен това обаче, новият Stumpjumper е оборудван с технологията SWAT, която се грижи за това да „прибираме” байк принадлежности и багаж на точно определени места, без това да пречи на движението и представянето ни. Така например, точно под мястото за бутилка, в рамката има „вратичка“, зад която има достатъчно място за допълнителна гума, помпа или инструменти.

От другата страна имаме изцяло новия Turbo Levo. Turbo Levo е електрически велосипед, който притежава всички качества на планинските модели на Specialized, които вече са се доказали като лидери на пазара.

Навлизането на електрическите велосипеди в планината е все по-често явление. Levo обаче е колелото, което „атакува” директно планинските състезания. Благодарение на своя мощен електромотор и ниското си тегло, велосипедът надскача очакванията за електрическите колела и показва чудесно държание по разнообразни трасета.

Specialized 6Fattie

И двата модела на Specialized са оборудвани с 6Fattie гуми. На лекия и мултифункционален Stumpjumper тези гуми действат като нитро, позволявайки на велосипедистите да се спускат като даунхилъри, a на Levo придават стабилността, от която се нуждае всеки електрически велосипед.

Най-новите модели на Specialized могат да бъдат открити онлайн на bikecenter.bg и в магазините на официалния представител на марката за България – Bike Center, на адреси:

ж.к. Гоце Делчев, бул. “България” №55-57
ж.к. Изток, ул. “Райко Алексиев” №3
ж.к. Лагера, ул. “Цар Борис III” №100
ж.к. Лозенец, ул. “Богатица” №20
ж.к. Люлин 7, бул. “Джавахарлал Неру”, бл.752
ж.к. Младост 1, бл. 1а
ж.к. Овча Купел 1, бул. “Президент Линкълн”, бл.107
ж.к. Редута, ул. “Живко Николов” №41

А още новини и актуална информация от Bike Center можете да откриете на тази фейсбук страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.