Откриване на Байк парк Боровец

0


Дата на събитието: 02.07.2016

Сподели

Shares
Байк парк Боровец - откриване
Снимка: Borovets Mountain Bike Park‎

Официалният старт на активния летен сезон в Боровец ще бъде даден на 2-ри юли.

Стартът е пряко обвързан с откриването на подобрения байк парк. Трасетата в парка са прясно шейпнати и вече очакват да бъдат изпробвани, а това ще може да се случи не само в събота – 02.07, но и в неделя – 03.07 или, естествено – и в двата дни.

Освен с карания обаче, официалният старт на сезона, който обещава да бъде изключително вълнуващ и интересен, заради множеството събития, които предстои да бъдат организарани, ще бъде отпразнуван и с подобаващ банкет.

По случай откриването ще се състои първото празненство от поредицата Banquet Series. След байк парка, забавлението се пренася в Terrace Lounge на хотел „Рила”, а в по-късните часове – Night Bar After Eleven.

Освен това обаче, на 2-ри юли пред хотел „Рила”, от RAM ще покажат новите си модели велосипеди за 2016-а година, а механиците на марката ще преглеждат и сервизират колела безплатно. Ако се нуждаете от бърз преглед и настройки, момчетата с радост ще се погрижат за вашето колело и ще ви дадат допълнителни съвети за неговата поддръжка.

На гости ще бъдат и момичетата от Wild-berries, които ще очакват всички дами за няколко „кръгчета” из байк парка.

Всеки, който закупи лифт карта за събота, ще може да покара безплатно и в неделя. Лифт картата от събота ще важи за целият уикенд.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.