Наградите на ISPO 2015 (част 2)

0
 

Сподели

Shares

Представяме носителите на Златна награда от най-голямото изложение за зимни спортове в света – ISPO 2015, в още четири секции на категорията Ски:

Екипировка под наем
Sidas – отопляеми ски обувки
. Този нов продукт, предназначен за пазара на ски екипировка под наем, има всички изгледи да донесе истинска революция в зимното изживяване на чувствителните към студа скиори. Обувките имат отоплителна система, вградена в подплатата. 3D стелката им пък предлага страхотно удобство и устойчивост на крака. Отоплителната система е изключително лесна за ползване от скиори и магазини. Зарежда се елементарно, има три нива на затопляне и се предлага за мъже и жени.
Наградите на ISPO 2015  - Sidas
Извънпистови ски
Ските Renoun – Endurance са изработени с т.нар. дилатантен (разширяващ се) материал, който позволява променливо намаляване на вибрациите. Специалният материал, вложен в ядрото на ските при оформянето на техните слоеве, предлага ниска степен на абсорбиране на вибрациите при меко каране с ниска интензивност и напрежение. Когато започнете да карате по-бързо, по-енергично или условията станат по-трудни, ските се адаптират автоматично и осигуряват значително по-голямо намаляване на вибрациите, което прави карането гладко, контролирано и стабилно.

Наградите на ISPO 2015  - Renoun - Endurance
Снимка: Renoun Ski Company

Пистови ски
Elan – Amphibio 16 Ti2 Fusion
. Конструкцията на ските е напълно нова, благодарение на т.нар. метал с два профила на новата технология Amphibio 4D – комбинация от дървена сърцевина и профилиран титан. В съчетание с Amphibio профила (вдлъбнат при външните кантове и изпъкнал при вътрешните), тя осигурява изключителна универсалност при всякакви терени и прецизност на закантването. Титановият двоен профил Amphibio гарантира едновременно добро сцепление на кантовете и лесно завиване, точно влизане и бързо излизане от завоя. В допълнение към това, вибрациите са намалени с 30%, а по-тънкият профил е отговорен за по-ниското с 10% тегло на ските.
Наградите на ISPO 2015  - Elan - Amphibio 16 Ti2 Fusion
Снимка: Elan Skis

Наградите на ISPO 2015  - Elan - Amphibio 16 Ti2 Fusion
Концепцията Amphibio. Снимка: Elan Skis

Ски туризъм
Fischer – Profoil
. Революционното фолио, прилепващо по цялата дължина на основата на ските, ви позволява да удължите крачката си при изкачване и осигурява постоянно сцепление при всякакви условия. Profoil е изработено по технологията на Fischer Crown от водонепромокаем материал, който елиминира вероятността ската да натежи от вода при спускане. С Profoil стигате до върха по-бързо и изпитвате изцяло ново усещане за удобство и функционалност.
Наградите на ISPO 2015  - Fischer - Profoil
Снимка: Fischer Sports

ВИЖ ОЩЕ: Повече за ISPO прочетете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.