Смело напред към нови приключения

С велосипедите Pitch на марката Specialized

0
 

Сподели

Shares

Избрахте ли вече този велосипед, който не само ще приляга на същността ви, но и ще бъде най-верният ви приятел във всяко едно приключение, независимо дали ще решите да хванете гората или просто ще покарате някъде в града? Ако все още в главата ви се въртят различни стратегии, спрете за момент. Bike Center има предложение за вас – планинските велосипеди на Specialized и по-конкретно новият модел на марката – Pitch. Освен че е надежден, той предлага и разумно съотношение цена-качество.

Specialized Pitch

Моделите Pitch са подходящи за различни терени. С тях можете да карате безпроблемно както по планински пътеки, така и в градски условия. По тази причина велосипедът е снабден с 27.5-инчови колела, има супер функционална геометрия А1 – алуминиевата рамка за всеки терен, както и иновативната технология на Specialized – Multi-Circuit Damping на амортисьорната вилка с ход 100 мм. Точно това създава възможността да усетите, че карате премиум велосипед. Стержените са с дебелина 32 мм, а това означава, че ще ви държат стабилни при всеки завой.

Не е нужно да се притеснявате за размера на велосипеда, защото Pitch предлага за всекиго по нещо. Има както мъжки, така и дамски модели. Колелата са с размер 27.5, а рамката – от XS до XL. Цветовете на моделите също са атрактивни и освен това имат и отразителен оттенък, който помага да бъдете различени в тъмното.

Specialized Pitch 27.5

Планината те зове с модела Pitch 27.5. Той ви предоставя всичко необходимо за едно невероятно изживяване сред природата. Характеризира се с лека алуминиева рамка, подходяща и за тежки дни. А изработката на останалите компоненти гарантира използването им дълго време, без оплаквания. Както вече стана ясно и геометрията на рамката е една от най-подходящите за приключенията, в които решите да се впуснете смело.

Pitch 27.5
Specialized 27.5 Pitch Sport

И въпреки непрекъснатата смяна на модните тенденции, твърдите колела винаги ще бъдат актуални. Точно затова Pitch Sport 27.5 се характеризира с твърда алуминиева рамка, която има евъргрийн дизайн. Концепцията позволява на задницата да остане стабилна, докато въртите педалите и има нужната ефективност, когато катерите. Окачването отпред е 100 мм ще ви предостави достатъчен комфорт и чувство на сигурност, дори и при стръмни спускания.

Pitch Sport
Specialized 27.5 Pitch Comp

Едва ли има по-добър вариант от това велосипедът ви да е надежден и ефективен както при катерене и спускане, така и по равни терени. Именно това ви предлага моделът Pitch Com 27.5. Това се случва благодарение на Sport Trail 27.5 геометрията и алуминиевата конструкция. Останалите компоненти също са подбрани внимателно, така че да сте сигурни в трайността и издръжливостта на велосипеда.

Pitch Comp
Specialized 27.5 Pitch Expert

Запознайте с MTB усещането с модела Pitch Expert 27.5. Дизайнът му ви гарантира катерене и спускания, които ще ви карат да искате да не спирате да практикувате тази дейност. Геометрията Sport Trail 27.5 ще ви прави все по-уверени, независимо от терена. А  с компонентите на Shimano ще изминете стотици километри с минимална поддръжка.

Pitch ExpertАко вече сте вдъхновени, не се колебайте да тествате някой от моделите Pitch на Specialized. Можете да го направите в магазините на Bike Center, а местоположението им можете да намерите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.