Сандали TEVA Toachi – въздух и свобода за краката

0
 

Сподели

Shares

Сандалите TEVA Toachi са създадени за хора с приключенски дух, и дават на краката въздухът и свободата, от които имат нужда. Без компромис между външен вид, удобство и надеждност.

Сандали Toachi от TEVA

Историята на сандалите TEVA датира от началото на 80-те, когато Марк Тачър, работил като гид по река Колорадо и запален по бързите води и планинските преходи, изобретява сандал, който е еднакво подходящ както каяк и рафтинг, така и за времето около реката. До този момент не съществува адекватна обувка, която да изсъхва бързо, да не се изхлузва и да е достатъчно удобна, за да бъде носена дълго време. Оттогава и до днес класическите сандали на TEVA са предпочитани от всички активни хора, спечелили доверието им с удобство, качество и издръжливост.

Toachi е предният добър пример от TEVA. Този модел има разновидност за мъже и за жени.

Сандали Toachi от TEVA

Т.И.Д.Е Захват 9 Т.И.Д.Е (Тева Иновативни Дизайнерски Елементи)
– Spider Original гумена подпетка за безкопромисно сцепление при мокри условия
– TPU лента опасваща цялата пета за по добра защита

Т.И.Д.Е Хидро
– Drain Frame™ технологията позволява отичането на водата през междинната подметка и позволява краката да изсъхнат бързо

Т.И.Д.Е Комфорт
– EVA междинна подметка
– Shoc Pad™ при петата
– 3 точково оразмеряване
– Microban® антимикробна защита на базата на цинка

Сандалите TEVA Toachi можете да намерите в модел за жени и за мъже от Camouflage.bg. Освен в електронния магазин Camouflage.bg и физическия в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58, сандали TEVA ще откриете и в магазини Стената.

Сандали Toachi от TEVA

Teva на иврит означава „природа“, а логото с ръката е индиански символ за „приятелство“ и „вода“. Вдъхновена от водата, TEVA и до днес остава свързана с нея – затова през 2011 г. започват кампанията „A pair for a foot“, или за всеки закупен чифт обувки, ще изчистят един фут брегова линия някъде по света. През 2012 година това са над 1300 км в Щатите и Япония.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.