Спечели туристически сандали Lizard и изкърти!

0
 

Сподели

Shares

Лятото ни връхлетя с пълна сила и посоките на света отново ни зоват на път. За тази цел обаче си трябват и подходящи обувки, а какво по-добро за горещините от туристически сандали колкото прохладни, толкова и стабилни, дори по пресечени терени?

Ние от 360mag и магазини „Стената“ имаме предложение как да си екипираш емоцията, при това безплатно! Само сега имаш възможност да спечелиш чифт високопроходими сандали Lizard Единственото, което е нужно да направиш е да се регистрираш за нюзлетър на магазини „Стената“ и 360mag.bg чрез формата по-долу:

Регистрирай се тук*

*Моля въведи валиден мейл – чрез него ще се свържем с победителя *
*в играта могат да участват само новорегистрирани потребители

Периодът за участие в играта е от 22 юни до 14:00 ч. на 13 юли 2020 г.

Победителят в играта ще изтеглим с томбола след 14:00 ч. на 13 юли, като името му ще съобщим на Фейсбук страницата на 360°.

Наградата

Победителят в съвместната ни игра ще има възможност да спечели сандали Lizard Creek IV.

Универсалният модел Lizard Creek IV е отличен избор за ежедневно носене и излети сред природата. Създаден да бъде с вас почти навсякъде. Новаторският дизайн на стъпалото го прави подходящ както за свободното време, така и за водни спортове. Моделът позволява упортебата в солена и сладка вода. Creek IV е отличен избор за ежедневно носене и различни активности – пътуване, разходки и дори леки преходи. Сандалите са изработени от материали без животински произход.

Общи условия на играта „Спечели и изкърти“

Трябва да ни оставиш валиден мейл, защото именно на него ще ти изпратим потвърждение за наградата!

Адресът на електронната поща, предоставен за целите на играта, може да бъде използван от списание 360° и магазини „Стената“ за изпращане на информационен онлайн бюлетин.

Всеки, който не иска да получава актуална информация, свързана с 360mag.bg и/или магазини „Стената“ има право да се отпише от бюлетина. Отписването от един бюлетин не води до автоматично отписване и от другия!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.