Сандали Tanza – „тежката артилерия“ на Teva

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Ако има сандали, с които можете да ходите навсякъде, включително и във водата, това със сигурност е Tanza – „тежката артилерия“ на Teva.

Сандали Tanza

Всички сандали на Teva имат много добро сцепление и на хлъзгави повърхности, и на каменисти терени, но това, което отличава Tanza е USS три точковата система и иновативната технология, използвана при направата на подметката, т.нар. Spider технология.

Съвет от Camouflage.bg:

Задължително си вземете сандали с половин номер по-голям от вашия – ако се спънете, това ще ви спести болезнени наранявания на пръстите, и особено на палците

Моделът е и със силно изявен Shoc Pad, който „тушира“ ръбове, камъчета и неравности, като осигурява максимален комфорт дори на дълги разстояния. А ако наистина сте решили да ги изпробвате във водата, с Tanza ходенето по дъното на реката ще ви се стори лесно като ходене по пясъчен плаж.

Специално за дамите има шарени разцветки, като освен в цвета, дамските модели се различават и в широчината на подметката.

Сандали Tanza

Цена: 169,90 лв.

Повече за сандалите тук

Сандалите Tanza от TEVA можете да намерите в магазина на Camouflage на адрес София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58 или да поръчате онлайн на Camouflage.bg.

Сандали Tanza

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.