Да ходиш по вода с TEVA Tanza

0
 

Сподели

Shares

TEVA Tanza са сандали създадени специално за джапане, газене, скачане и плацикане във вода. С тях ще ходите по водата като библейски герой.

Сандали TEVA Tanza

Вървейки по стъпките на другите си спортни сандали Teva създават модела Tanza предназначен за работа във вода. Отличаващ се с USS три точковата си система за регулиране и Shoc Pad технологията Tanza прави ходенето по дъното на реката лесно като игра.

Сандали TEVA Tanza

Подметката е направена от специална гума, с която ще сте като паяк. Тя се захваща перфектно дори на мокри и хлъзгави места като речните камъни например. За да имате стабилност пък, можете да разчитате на ергономичната конструкция на сандала, която държи крака здраво и не позволява приплъзване на стъпалото. Tanza са създадени така че да пасват идеално на всеки крак – имат множество точки за регулиране, които се напасват според спецификите и желанията. С Tanza ходенето по дъното на реката е лесно като ходене по пясъчен плаж.

Понеже са създадени за мокра среда, водата в сандалите TEVA Tanza се оттича лесно. Има специална конструкция на петата, която го позволява. Горната част на обувката е направена от водоустойчив набук, който също прави сандала подходящ за джапане.

Сандали TEVA Tanza

Задната част на подметката има и друга функция – тя обира напрежението от крака и така ще се изморявате по-малко и ще скачате по-лесно. Системата се казва Shoc Pad™.

И тъй като е твърде изкушаващо човек да се опази сух с такива сандали, TEVA са помислили и за последствията. Tanza имат антибактериално покритие, което освен от нахални микроби, пази и от неприятни миризми. Системата е Microban® и е базирана на цинк.

Сандалите Tanza от TEVA можете да намерите от Camouflage. Освен в електронния магазин Camouflage.bg и физическия в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58, сандали TEVA ще откриете и в магазини Стената. Повече за Tanza можете да научите от тук.

Сандали Toachi от TEVA

Teva на иврит означава „природа“, а логото с ръката е индиански символ за „приятелство“ и „вода“. Вдъхновена от водата, TEVA и до днес остава свързана с нея – затова през 2011 г. започват кампанията „A pair for a foot“, или за всеки закупен чифт обувки, ще изчистят един фут брегова линия някъде по света. През 2012 година това са над 1300 км в Щатите и Япония.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.