Шапка Classic Beanie Arc’teryx LEAF

0
 

Сподели

Shares

Един от препоръчаните от 360° продукти за този сезон е зимната шапка Classic Beanie Arc’teryx LEAF. Тя е с бродирано лого на фирмата Arc`teryx и е изработена от 100% вълна.

Шапка Classic Beanie Arc'teryx LEAF

За да бъде още по-надеждна през зимата, шапката Arc`teryx има пришита поларена лента от вътрешната страна на нивото на ушите. Поларената лента е пришита като хастар за допълнителен комфорт на челото, ушите и тила.

Цена: 59 лв.

Подробности за шапката Classic Beanie Arc’teryx LEAF можете да видите на Camouflage.bg.

Шапка Classic Beanie Arc'teryx LEAF

Канадската компания Arc’teryx е създадена във Ванкувър през 1991 г. Там и до днес се намират централния й офис, дизайнерските студия и основните производствени мощности.

Arc’teryx създава новаторски технологии в материите, базирани на функционален дизайни. Основна цел на компанията е да създава екипировка, която може да устои дори и в най-суровата среда.

Въпреки, че корените на Arc’teryx са свързани с катеренето, компанията създава надеждна, безкомпромисна екипировка, използвана за военни операции и мироопазващи мисии. Допълнителната линия екипировка Arc’teryx Law Enforcement & Armed Forces (LEAF) е създадена специално за такива цели.

Продуктите на Arc’teryx и Arc’teryx LEAF можете да намерите в Camouflage.bg онлайн или в магазина, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.