Топлина и комфорт в зимната планина с Алпи

0
 

Сподели

Shares

Един от основните фактори, които ни гарантират незабравимо изживяване, докато практикуваме любимите си зимни спортове, е екипировката. Точно затова магазин Алпи е тук, за да ни помогне да направим най-добрия избор и да се чувстваме комфортно по пистите, а и извън тях.

Гащеризон Trilogy GTX Pro Suit
Гащеризон Trilogy GTX Pro Suit

Един от най-добрите модели за максимална защита е Trilogy GTX Pro Suit. Той е изграден от два вида GORE-TEX® PRO, които ни осигуряват надеждност, независимо от метеорологичните условия. Освен че гарантира въздушна и водонепропускливост, гащеризонът е дишащ при изпотяване. Той отвежда влагата веднага и циркулира топлината по цялото тяло, като след това я задържа. Моделът е подсилен с cordura, което го прави максимално здрав при падане.

Цената на Trilogy GTX Pro Suit е 1958 лв., а повече информация за него можем да намерим тук.

Термобельо Carline Seamless Top
Термобельо Carline Seamless Top и Carline Seamless Tight

Carline Seamless Top е подходящ избор за всички, които търсят най-доброто. Carline® Seamless ™ е гама, която осигурява високоефективна топлоизолация и максимален комфорт. А благодарение на технологията Polygiene® ще усещаме максимална свежест през целия ден. Тя предотвратява развитието на бактерии, които причиняват лоша миризма.

Carline Seamless Tight

Можем да си закупим Carline Seamless Top и Carline Seamless Tight всяко за 80 лв., а повече информация за моделите намираме тук.

Шапка Whymper Beanie
Шапка Whymper Beanie

Допълваме колекцията си с ръчно плетената шапка Whymper Beanie, която е с полар и идеална, докато караме ски.

Цената и е 45 лв., а повече информация за нея можем да намерим тук.

Всички посочени продукти можем да си закупим на място в магазин Алпи или онлайн на alpibg.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.