Тотална разпродажба на Fjällräven в Camouflage.bg

0
 

Сподели

Shares

Тотална разпродажба на Fjällräven в Camouflage.bg

Лятото е към края си, но пък идва време за намаления. Това важи с пълна сила за магазин Camouflage.bg. Там в момента тече голямата тотална разпродажба на продуктите на шведската компания Fjällräven. Тя обхваща над 40 артикула Fjällräven, с които можете да се сдобиете с 30% по-ниска цена до изчерпване на количествата. Раници, палатки, облекло – всичко с доказано шведско качество.

Продуктите на Fjällräven се появиха на българския пазар през лятото на 2011 г. благодарение на фирма „Ре-Верк БГ“. Само сега и само в магазин Camouflage.bg може да ги закупите на промоционални цени.

Повече за продуктите Fjällräven можете да научите от тук.

Тотална разпродажба на Fjällräven в Camouflage.bg

Fjällräven – шведският начин да се насладиш на природата

В превод „Fjällräven“ означава арктическа лисица. Компанията е основана през 1960 г. от шведа Аке Nordin. Още от 14 годишен Ake изпитва силна любов към планинарството. Тогава е и първият му преход в планините на графство Västerbotten. Раницата, с която тръгва много му убива и той решава да разработи по-удобен модел за всички любители на природата. Това става и мисията на Fjällräven – да вдъхновява хората за активен начин на живот, като произвежда функционална и издръжлива outdoor екипировка, отговорна към човек, звяр и природа.

Най-популярните продукти на фирмата са якетата Greenland и различни модели на раницата Kånken.

Тотална разпродажба на Fjällräven в Camouflage.bg

G-1000 – Топ материята в outdoor екипировката

Безбройните експедиции по целия свят са доказали трайността и устойчивостта на материята G – 1000 – основа във всяка дреха на Fjällräven. Ake Nordin кръщава материята на шведската експедиция до Гренландия състояла се през 1966 г. (G – Grenland). Тя представлява комбинация от здраво вплетени нишки (65% полиестер и 35% памук). Устойчива, дишаща и приспособима към различните нужди на планинаря в зависимост от предстоящия преход. Освен първоначално създадената Original Fjällräven разработват още четири материи: Silent – безшумна и мека, Lite – лека и удобна, Eco – екологичната алтернатива и Heavy Duty – по-здравият плат.

След нанасянето на вакса от пчелен восък и парафин – Greenland Wax, върху G-1000, материята става перфектна, изключително здрава, ветро и водоустойчива Освен доказаното си качество G-1000 отблъсква насекоми и предпазва от UV лъчите на слънцето. Така спокойно ще преоткриете красотата на природата.

Тотална разпродажба на Fjällräven в Camouflage.bg

Разработено от специалисти

Fjällräven е с 50 годишна традиция в изработването и развиването на outdoor оборудване, облекла и екипировка за екстремни условия.

Тотална разпродажба на Fjällräven в Camouflage.bg

Пазарът в Европа

Макар, че в България брандът все още е слабо познат, в Западна Европа Fjällräven е една от най-продаваните и предпочитани марки за outdoor облекло. Само в Берлин има 16 магазина продаващи Fjällräven.

Името на марката стои редом до шведски гиганти, като Volvo, Absolut и IKEA. Логото с лисицата е отличителният знак, който хората навсякъде по света разпознават лесно. Той е символ на любовта към оutdoor обществото и приключенията в природата.

Тотална разпродажба на Fjällräven в Camouflage.bg

Продуктите на Fjällräven можете да намерите в електронния магазин Camouflage.bg, както и във физическия, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Camouflage.bg
Магазин Camouflage

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.