С Тhe North Face в града

0
 

Сподели

Shares

Освен качествена екипировка, която да ни послужи докато изпълняваме любимите си спортове на открито, от The North Face създават и продукти за ежедневния ни стил, които също се отличават с полезни технически характеристики, високо качество на изработката и иновативен дизайн.

Раница The North Face Surge
Раница The North Face Surge

Раницата SURGE от The North Face е създадена именно, за да бъде полезна и удобна за използване в градски условия или за съхранение на багаж по време на пътуване. Тя е 33-литрова и е оформена със специални отделения за съхранение на електронни устройства (отделението за лаптоп, снабдено с цип, може да помести повечето 15-инчови устройства), прилежно прибиране на прилежащите към тях кабели и организиране на техника или аксесоари като очила например в отделни джобове. Конструирана е от супер издръжлив балистичен найлон, който я прави много здрава и устойчива на надрасквания и прокъсвания. Гърбът на раницата е оформен ергономично за перфектно прилягане и включва технологията FlexVent™ за оптимална вентилация и комфорт, включваща канал за удобно прилягане на гръбначния стълб, подложен панел за гърба и страпове за регулиране.

Основни характеристики:

Приблизително тегло: 1460 g
Обем: 33 liters
Размери: 50cm X 35cm X 22cm
Отделение за лаптоп: 26.6 cm x 33.6 cm

Раница The North Face Surge
Раница The North Face Surge

Шапката Bones Beanie от The North Face е създадена, за да осигурява най-важното нещо по време на студените зимни дни – топлина. За никого не е тайна, че за да запазим общата топлина на тялото си, не бива да оставяме именно главата незащитена от студа, така че топлата шапка е един от най-важните елементи в облеклото ни. Bones Beanie е ушита от съчетание между акрилен шел и микрофлийс, който подплатява областта на ушите за допълнителна топлина. Налична е в разнообразни цветови вариации и е подходяща както за ежедневно използване в градски условия, така и за спорт.

Шапка The North Face Bones Beanie
Шапка The North Face Bones Beanie

От мека и удобна материя е изработена шапката BANNER BEANIE. Тя е съставена от съчетания между 95% акрил и 5% еластан и е чудесно решение за студените зимни дни в града. Шапката е лека, а използваните материи я правят еластична и приятна за носене. Едно от най-хубавите преимущества на шапката е, че е двулицева, така че с една шапка получаваме две зимни визии и гарантираме разнообразието в зимния си гардероб.

Шапка North Face Banner beanie
Шапка North Face Banner beanie

Посочените артикули от The North Face можем да открием в магазините на Strim-co и онлайн на strim-co.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.