5.11 – скок с парашут и колекционерска нашивка

0
 

Сподели

Shares

5.11 Tactical и магазин Camouflage.bg продължават своята кампания с пълна сила. Щатската компания и магазинът в София подаряват скок с парашут в тандем и колекционерски нашивки в ограничена в тираж.

5.11

За да получите подаръка нашивка и да участвате в томболата за спечелване на парашутен скок, трябва да сте направили покупка на продукт на 5.11 Tactical на стойност над 150 лева до 31 март 2015.

Скокът с парашут в тандем ще се направи в Ава Летателен център. Той ще бъде заснет и изпратен в централата на 5.11, за да влезе в официалния клип на щатската компания.

Това е само първата от серия кампании на 5.11 Tactical. Промоцията с раздаване на награди ще продължи и през месеците юни, септември и декември 2015.

5.11

За всяка кампания ще се предлага различна безплатна колекционерска нашивка, ограничена в тираж от 40 бройки. Нашивките се предлагат в запечатана опаковка от фолио, в която има и талон, на който е отпечатан код. Кодът е уникален за всяка нашивка и се въвежда на 511int.com.

На страницата трябва да се регистрирате и през създадения профил да си въвеждате всеки код на всяка от четирите нашивки.

Продуктите на 5.11 Tactical можете да намерите в електронния магазин Camouflage.bg и във физическия, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Магазин Camouflage на ул. Костенски водопад 58 в София
Магазин Camouflage на ул. Костенски водопад 58 в София

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.