Сандали TEVA Tirra – за всеки терен

0
 

Сподели

Shares

Сандали TEVA

През лятото всеки скита нанякъде. Планини, морета, градски разходки – масово хората са навън и се радват на слънцето и топлината.

Възниква въпросът какви сандали да изберем за сезона. Добре е да изглеждат добре, но и да са здрави. Защото не винаги имаш възможност да сменяш чифтовете по няколко пъти на ден.

Снимка: http://camouflage.bg/
Снимка: http://camouflage.bg/

Сандалите TEVA Tirra са подходящи за всякакви ситуации. С тях можете да се разхождате по планински пътеки, да джапате в реката, а после да излезете в парка с цветната си лятна рокличка и да изглеждате също толкова добре. Комбинацията от елегантни, но здрави каишки с множество опции за максимално прилепване към крака ги прави идеални за всякакъв терен. Проектирани специално за женски крака, сандалите Tirra ви дават несравним комфорт. А тяхната бързосъхнеща материя е особено полезна в сезона на водно пръскане и джапане из реките.

Т.И.Д.Е Захват (Тева Иновативни Дизайнерски Елементи)
• Spyder подметка за максимална сцепление.

Т.И.Д.Е Хидро
• Бързо съхнещи материали
• Специални канали за отвеждане на водата

Повече за сандалите TEVA Tirra можете да научите тук.

Снимка: http://camouflage.bg/
Снимка: http://camouflage.bg/

Историята на сандалите TEVA датира от началото на 80-те, а името означава означава „природа“ на иврит. Логото с ръката е индиански символ за „приятелство“ и „вода“. Вдъхновена от водата, TEVA и до днес остава свързана с нея – затова през 2011 г. започват кампанията „A pair for a foot“, или за всеки закупен чифт обувки, ще изчистят един фут брегова линия някъде по света. През 2012 година това са над 1300 км в Щатите и Япония.

Сандалите TEVA Tirra можете да намерите от Camouflage. Освен в електронния магазин Camouflage.bg и физическия в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58, сандали TEVA ще откриете и в магазини Стената.

Сандали Tirra от TEVA

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.