Планинарски комплект

0
 

Сподели

Shares

Rock Empire

За 20-те години, в които съществува, чешката марка Rock Empire е успяла да се докаже като надежден, достъпен и издръжлив помощник в катерачните и планинарски занимания. Продуктите се отличават с изчистен дизайн и максимална функционалност, на които може да разчитате, независимо дали се отправяте към следващото скално предизвикателство, тръгвате на преход със ски или просто искате да прекарате няколко дни на палатка в планината.

Rock Empire Chakan Ski 65cm
Пикел Rock Empire Chakan Ski 65cm
Пикел със стоманена глава и изключително леко тегло, подходящ за планинарство и алпинизъм. С прикачена каишка за по-сигурен захват. Дължина 65 см. Тегло 440 г.

Rock Empire Machki
Котки Rock Empire Machki
Универсални котки с 12 зъба, подходящи за ледено катерене, трекинг, ски туринг и ски алпинизъм. В комплект с два удължителя, така че да са подходящи за обувки до 48 номер. Изработени от стомана и пластмаса. Тегло 980 г.

Rock Empire Arktida
Спален чувал Rock Empire Arktida
Удобен чувал, който предлага достатъчно топлина за студените нощи. С двуслоен синтетичен пълнеж DuPont® Thermolite Quallo, 160 g/m2 x 2, осигуряващ достатъчно изолация от студа. Температура -3 °C / -9 °C / -28 °C. Тегло 1830 г.

Rock Empire Alpine
Палатка Rock Empire Alpine
Лека палатка за 2 до 3 човека, подходяща за трекинг и преходи в планината. С два входа от двете страни за лесен достъп и удължено покривало срещу дъжд, където да приберете раниците и друга екипировка на сухо и защитено от елементите място. Размери: покривало 220 x (70+160+70) x 115 см, вътрешна част 215 x 1601 x 110 см. Тегло 3 640 г.

Продуктите на Rock Empire ще намерите в магазини Стената

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.