По-комфортни и прохладни летни преходи с панталоните на Fjällräven

Открийте разнообразие от модели в селекцията екипировка на шведската марка за сезон пролет-лято 2024

0
 

Сподели

Shares

FjällrävenЛетният сезон вече уверено заявява своето присъствие. Топлото време ни кара да търсим прохлада сред природата, и да сме честни, разходките и преходите в планината точно сега са най-хубави. Не е тайна, че за перфектната активна ваканция имаме нужда от подходяща екипировка. Ето защо заедно с нас, Fjällräven се подготвя  за тестването на нови модели аутдор екипировка, предназначени за слънчеви и топли дни.

Fjällräven 2024От самото си създаване, досега Fjällräven винаги са разработвали с гордост аутдор екипировка и компанията продължава да предлага не само екипировка за един трек, а създаване на спомени с нея километър след километър и година след година. А ние поглеждаме сега към подобрените предложения модели панталони на Fjällräven, с които летните преходи са по-прохладни, движенията са свободни и всеки планинар се чувства като у дома си.

Abisko Hike Trousers за жени

Abisko Hike TrousersТози панталон е лек, удобен и със свободен силует, с регулируем еластичен колан и с вентилационни отвори. Краищата на краката също са регулируеми и могат да бъдат навити лесно, когато времето е наистина горещо, което го прави отличен избор за туризъм в топъл климат. Abisko Hike може и лесно и компактно да се сгъне и прибере. Изработен е от G-1000 Air Stretch с рециклиран полиестер и минимално количество чист полиестер за поддържане на еластична функционалност, както и органичен памук. Панталонът е с висока талия и спокойно прилягане. Тежи 317 гр. при размер 38.

Abisko Trail Stretch Trousers за мъже

Abisko Trail Stretch Trousers за мъже
Abisko Trail Stretch Trousers за мъже

Този лек и лесносъбираем панталон е проектиран за комфорт. Той е идеален за преходи в горещ климат, където свободата на движение е от първостепенно значение. Направен е от издръжлива, двойно изтъкана еластична материя, съхнеща бързо и предпазваща краката от неблагоприятни терени. За осигуряване на удобство Abisko Trail Stretch има еластичен колан, проветрив е, а краищата на крачолите са снабдени с регулируем шнур за подобряване на комфорта. Панталонът е със средна талия, три дължини: Къси: 30″, Обикновени: 32″, Дълги: 34″. Тежи 390 гр. при размер 50.

Keb Agile Trousers за мъже и жени

Keb Agile Trousers за мъжеКомбиниращи ниско тегло с голяма свобода на движение, панталоните Keb Agile са създадени да бъдат вашия любим универсален трекинг панталон през по-топлите месеци от годината. Те са изработени от издръжлива, двойно изтъкана еластична материя, която съхне бързо и предпазва краката от неравен терен. За допълнителна издръжливост на коленете са подсилени с G-1000 Lite Stretch.

Keb Agile Trousers за жени
Keb Agile Trousers за жени

Keb Agile Trousers са идеални за дейности, при които се нуждаете едновременно от значителна свобода на движение, в съчетание с издръжливост и защита, като алпинизъм, катерене и преходи. Произведени без използване на PFC, върху тях може да се използва Greenland вакса за допълнителна устойчивост срещу природните елементи. Панталоните са със стандартно прилягане – дамският модел е с висока талия, а мъжкият – със средна. Дамски модел с размер 38 тежи 380 гр., мъжки размер 50 е 400 гр.

Vidda Pro панталони за жени и мъже

Vidda Pro панталони за жени и мъже
Vidda Pro панталони за жени и мъже

Тази година моделът Vidda Pro отбелязва своят 25-и рожден ден. Удобни и проветриви трекинг панталони, изработени от G-1000 материя (комбинация от рециклиран полиестер и органичен памук), с двойно платово подсилване на задната част и коленете за още по-добра устойчивост срещу протъркване. Крачолите може да се променят, спрямо предпочитанията на носещия. Моделът е снабден с множество джобове и с отвори за наколенки. Произведен е без умишлено използване на PFC, като ваксата Greenland може да се използва за допълнително подсилване срещу природните елементи. Прилягането е стандартно. Дамски модел, размер 38 тежи 543 гр., а мъжки, размер 50 – 645 гр.

Abisko Pro треккинг клин за жени

Abisko Pro треккинг клин за жениЕластичността на клина го прави изключително удобен. За това способства и удобната висока талия, която може да се регулира с вътрешен шнур. Клинът има два странични джоба, в които може да се носят най-нужните неща, а дължината 7/8 позволява по-удобно носене с туристически обувки и чорапи. Клинът е с плоски шевове, които спомагат за минимизиране риска от протриване. Abisko Pro Trecking Tights е еластичен, изработен от рециклиран полиестер с матово, непрозрачно покритие. Устойчивата на протърквания материя Cordura е поставена върху коленете и задната част на клина, която е и водоустойчива. Клинът е с висока талия и тежи 245 гр. при размер S.

Fjällräven 2024Продуктите на марката са изработени така, че природата да стане по-достъпна за всички. Освен това, през пролетта и лятото на 2024 г. Fjällräven удвоява своята ангажираност към природата, като продължава да казва „не“ на вредните химикали, на несправедливото отношение към животните, на ресурсоемки материали и на краткосрочни тенденции. От шведския бранд, основан през 1960 г., са актуализирали всички модели, направени с G-1000 материи, така че да са направени само от рециклиран полиестер и органичен памук, с цел намаляване на въздействието на марката върху околната среда. 

Моделите панталони и екипировка на Fjällräven за топлите дни могат да бъдат открити в магазините на марката в Paradise Center (ниво -1), The Mall (партер), в Sport Depot Mega Store, както и на www.sportdepot.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.