Бъди репортер на Diving BG

0
 

Сподели

Shares

Ако сте запалени по гмуркането, имате незабравимо подводно изживяване и искате да споделите интересен разказ и фотографии, може да го направите на страниците на списание Diving BG. Конкурсът „Бъди репортер на Diving BG” ще продължи през цялата 2010 година, а крайният срок за изпращането на материалите е 30 ноември 2010 г. И все пак не е нужно да чакате последните месеци, защото интересните материали ще бъдат публикувани след получаването им. Няма ограничение в броя на материалите, които да изпращате, като всеки от тях може да има един или няколко автора. Като текстов обем също нямате ограничения. Единственото, с което трябва да се съобразите, е материалът да е свързан пряко или косвено с тематиката на списанието, и да е задължително авторски. С особено уважение ще се ползват текстове, отразяващи актуални теми или събития, или ексклузивни интервюта. Преводни или копирани чужди статии не се приемат. Текстът трябва да е набран на Word, на кирилица, без табулиране и форматиране, приемат се единствено удебеляване и ползване на Italic.

Награди

Всеки материал трябва задължително да е придружен от поне 3-4 снимки, отговарящи по смисъл и тематика на съдържанието, които да са или авторски, или с предоставени права за ползване и публикуване от автора им и фигуриращо името на фотографа. Задължително качество на снимката – 300 dpi.

В началото на материала запишете трите имена на автора, авторът на снимковия материал, източникът на информация, ако такъв е бил използван. Ако авторът иска материалът му да бъде публикуван под псевдоним, той трябва да бъде упоменат, като трите имена на автора остават за информация на редакцията на списанието.

Материалите изпращайте на редакционния и-мейл diving.editorial@gmail.com със заглавие „За конкурса репортер на Diving BG”. Класирането ще бъде публикувано в първия брой на Diving BG за 2011 г. Първите 3 места ще бъдат излъчени от жури на редакцията и обявени по време на годишния коктейл на списанието.

Тазгодишните награди ще бъдат:
1-во място – водолазен компютър SUUNTO D4 с 3 режима на действие – Air/Nitrox/Freediving
2-ро място – водолазен костюм BARE ELASTEK
3-то място – водолазен фенер BIG BLUE

Всички награди са предоставени от ексклузивния дистрибутор на марките за България – Divetec (www.divetec.bg)

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.