Списание 360º отваря корицата си за идеи

1


Дата на събитието: 18.08.2010

Сподели

Shares

Не искаме да оставяме въображението ви да се успи от високите летни температури. Затова ви предлагаме да се включите в конкурса на списанието за авторска корица. Ако ви хрумне някоя много яка идея, докато си лежите на плажа и разгръщате страниците на новия ни брой, не я оставяйте да се размие в лятната мараня. Припомнете си предишните ни корици, за да придобиете идея относно търсения ефект. За да ви подпомогнем допълнително, ще ви дадем няколко ключови думи – Предизвикателство, Емоция, Желание, Адреналин. Не искаме да ви ограничаваме откъм изразни средства, затова имаме три категории – Рисуване, Фотография, Експеримент.

Изисквания: за рисунки и фотографии – сканирани или заснети в качество 300dpi, размер 20/30 см; за експериментите е нужна фотографска регистрация, за която важат същите изисквания.

Препоръки: спазвайте пропорциите на изданието (12,5/17,3 см за единична корица и 25/17,3 см за тези, които използват лице и гръб); използвайте логото, което може да свалите от www.360mag.bg/press; за тези, които творят аналогово, има два варианта – да оставите място, в което допълнително да монтираме логото, или да го направите ръчно и да го включите в композицията.

Пуснете фантазията си да се вихри и ни изпратете резултата на magazine@x3m360.com до 18 август. Победителите ще бъдат обявени при излизането на брой 8 (05.09.2010 г.) и разбира се, ще бъдат приятно наградени.

За консултации panchev@x3m360.com; тел. 0878 612740.

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.