Вижте победителя за месец март в конкурса „Разкажи твоята история“

Освен победителят за месеца, поощрителни награди ще получат и още няколко автора, чиито разкази ни впечатлиха

0
 

Сподели

Shares

Конкурс: Разкажи твоята история и спечели 360 лв. всеки месец

В началото на март отправихме предизвикателство към търсещите приключения и нови предизвикателства да ни разкажат за своите най-вълнуващи преживявания, за своите постижения и надмогнати страхове, за откритите нови хоризонти.

В Конкурса: Разкажи твоята история и спечели 360 лв. ваучер всеки месец се включиха повече от 20 човека, на които сме изключително благодарни за споделените емоции. Всеки текст и придружаващите го кадри ни помогнаха да се потопим в един различен свят. Благодарим на всички участници, че съпреживяхме вълнуващи пътешествия, открития и лични рекорди!

Както вече знаете от условията на конкурса, всеки месец ще излъчваме един победител, който ще печели ваучер от магазини Стената на стойност 360 лева.

Да направим избора на най-добрия текст, не беше лесно. Но, след като прочетохме всички изпратени ни истории, сме готови с решението си.

И така…

Победителят за месец март 2024 година се казва Симона Иванова!

Симона Иванова

В нейния разказ Speedflying – Бързото летене има стремежи, съмнения, уроци, лични победи и осъзнавания, представени по един увлекателен начин, с доза намигване. Честита награда на Симона, с пожелание да продължава да пише!

Сянката ми по време на barrel roll, Франция 2 полета преди счупването – Симона Иванова

Тъй като харесахме и други разкази, искаме да поощрим още няколко човека, на които ще връчим предметни награди. Това са Александър Дафинов и Стефан Кършев, чиито лични истории също грабнаха вниманието ни. Награда ще получи и Вилиана Георгиева, която, освен че беше първият участник в конкурса, впоследствие изпрати и втори материал.

Честито на победителите за месец март! А ние ви напомняме, че Конкурсът се провежда всеки месец и очакваме с нетърпение вашите разкази и през месец април! На слука и вдъхновение!

Виж всички Лични истории!

Ако обичаш приключенията и не спираш да се предизвикваш, участвай в конкурса:

„Изпрати ни твоята история и спечели 360 лв. ваучер всеки месец.“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.