Да изберем „Хижа на годината 2016“

0
 

Сподели

Shares

От 15 април до 25 юни всеки може да предложи своето любимо място в конкурса „Хижа на годината 2016“

Хижа на годината 2016

Задава се второто поредно издание конкурса „Хижа на годината“. Неговата цел е да избере и представи най-харесваните планински хижи в страната, събирайки мнения и оценки от широк кръг от хора.

Инициативата за ежегодния конкурс е на планинарския портал planinar.org и списанието за екстремни спортове, свободно време и алтернативен начин на живот – 360°. Конкурсът е ежегоден, а форматът му – състезателен. В него може да участва всеки, който иска да изрази мнение и да даде глас. Изборът ще бъде направен сред стотици обекти, които предлагат подслон в планината.

Тази година конкурсът се надгражда, увеличава мащаба и продължителността си, за да могат повече хора да изразят мнението си чрез него, да бъде по-обективен и да се повдигнат важни въпроси за настоящето състояние и бъдещето на хижите в България.

Началото е с първия етап на 15 април – датата, след която започват да се приемат предложения за хижи. Срокът за събиране на идеи е 25 юни, както в този период всеки може да предложи любимата си хижа, достойна за приза, благодарение на платформата на конкурса.

Вторият етап от конкурса ще бъде даден на 2-ри юли и ще бъде по-продължителен – до 2-ри октомври. С неговото начало ще бъдат обявени десетте хижи, за които са получени най-много предложения от предходния етап. Същинското съревнование ще бъде между тези 10 обекта, за които ще може да се гласува на сайта на конкурса. Всеки ще може да изрази предпочитанията си и да стане част от конкурса.

На база гласовете, събрани онлайн, ще бъде обявен и победителят, заедно със своите подгласници. Коя е „Хижа на годината 2016“ и колко са гласували за нея ще да разберем по време на 12-ото издание на фестивала „Дни на предизвикателствата“.

Повече информация за кампанията търсете от 15 април в:
360mag.bg и planinar.org

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.