Спечели уикенд със Subaru като участваш в конкурса “Защо харесвам тази хижа”

Авторът на най-добрия и вълнуващ разказ ще спечели пътуване с новия Subaru Crosstrek и настаняване за двама в хижа на БТС

0
 

Сподели

Shares

Конкурс “Защо харесвам тази хижа” 2024И тази година кампанията “Хижа на годината” се завръща с приятни изненади и за любителите планинари. Главната роля в кампанията се връчва точно на хората, които обичат разходките сред природата, преходите в планината и посещението на хижи. Чувството да знаеш, че там някъде накрая на стръмната пътека те очаква ароматен чай, топъл бобец, вкусни мекици, студена биричка и усмихнати хора е чувство, което не може да се сравни с нищо друго.

Хижите и заслоните са места, които са създадени да функционират освен като убежище за пребиваване в планината, и като социални обекти. Ето защо и най-добрите хижи и заслони в конкурса Хижа на годината се избират с отворено гласуване, в което участие могат да вземат всички желаещи.

Виж кои са номинираните хижи и заслони в категориите за най-добри хижи и финансова подкрепа и гласувай Тук! 

Освен да дадете своя глас за кампанията, ви каним да вземете участие в любителския конкурс “Защо харесвам тази хижа”, като ни разкажете ваша забавна, емоционална, екстремна, любовна, поучителна или вдъхновяваща история, свързана с любимата си хижа. Есенцията е във вашите ръце, химикалите също.

Обикновено свързваме най-съкровенните си спомени с хора, места и случки. Завръщаме се на места, които наистина са оставили ярък отпечатък в нас. Разказвайки ни вашата история, свързана с хижа или заслон, ще даде възможност и на други хора да се заразят с магията на планината и да открият своето специално място.

Всички получени истории ще бъдат публикувани на официалния сайт на кампанията https://huts.360mag.bg/konkurs/.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ

За да се включите в конкурса, в срок до 01 септември 2024 г.  на https://huts.360mag.bg/konkurs/ трябва да ни изпратите:

  • свой авторски текст, посветен на любимата ви хижа (като в рамките на до две страници при размер на шрифта 12 ни разкажете защо харесвате точно нея)
  • от 1 до 10 ваши авторски фотографии, представящи любимата ви хижа в най-добрата ѝ светлина (общият обем на снимките не трябва да надхвърля 20 МБ).
Конкурс "Защо харесвам тази хижа"
Конкурс „Защо харесвам тази хижа“, фотография: Виктор Троянов

ОЦЕНЯВАНЕ

До 05 септември 2024 г. жури, съставено от екипа на 360mag.bg и партньорите на конкурса Subaru Bulgaria и БТС, ще разгледа изпратените текстове и фотографии и ще ги оцени по тяхната естетична и емоционална стойност.

НАГРАДАТА

Авторът на най-интересния и вълнуващ разказ, подкрепен с тематични кадри, ще спечели уикенд с един от най-новите модели на Subaru Crosstrek в хижа на БТС по избор. Наградата включва ползване на автомобил Subaru Crosstrek, пълен резервоар с гориво и ваучер за две нощувки за двама, в избраната от вас хижа.
Победителят ще бъде обявен на 15 септември 2024 г. на страницата на Хижа на годината.

Вижте миналогодишните победители Тук!

Включете се в кампанията за популяризирането на българските хижи сега! 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.