Имунитет за цялото семейство

0
 

Сподели

Shares

Ecomer

Какво е Ecomer?

Ecomer е естествен имуностимулатор, който съдържа пре-чистено масло от черен дроб на акула. Основната активна съставка в него са алкилглицеролите. В човешкия организъм те се произвеждат непрекъснато, като се срещат най-вече в майчиното мляко, костния мозък и черния дроб.

Повече сила и енергия за тялото

Продуктът подсилва функциите на имунната система по естествен начин и способства за възвръщането на силите и жизнеността на организма. Подходящ е за употреба при разнообразни състояния – от стрес и преумора до профи-лактика на грипни, вирусни или гъбични инфекции, алергич-ни реакции, и за по-бързо заздравяване на рани.

За малки и големи

Еcomer е напълно природен продукт и може да се използва както от възрастни, така и от деца и подрастващи. При деца с бронхиална астма и инфекции на горните дихателни пътища в голям процент е установено по-бързо подобряване на общото състояние, отслабване на клиничните симптоми и намаляване на необходимостта от лечение с антибиотици. Ecomer е и единственият имуности-мулатор, ефективен и подходящ за употреба и от бременни жени.

Стимулирай се природно

За разлика от другите продукти на пазара, Ecomer е напълно естествен, защото при извличането на мас-лото от черен дроб на акула и преработката му не се прилагат никакви химични процеси. Ecomer не съдържа холестерол и е изчистен от примеси на тежки метали (живак, олово), диоксини и пр. В него витамини A и D са отстранени до абсолютния минимум, за да не повлиява страничният прием на витамини, както и за да се избег-не хипервитаминозата на организма (най-вече при деца).

Повече ще научите на evromedbg.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.