DRAG е генерален спонсор на Купата на Франция

0
 

Сподели

Shares

DRAG Bicycles

Едни от най-мащабните шосейни надпревари в Европа ще бъдат брандирани с логото на българската компания DRAG Bicycles и дъщерния й бранд COX Components.

DRAG сключи договор за спонсорство с Френската колоездачна федерация. С това велосипедната компания бе обявена за спонсор на DN2, DN3 и Женска колоездачна дивизия във Франция.

DRAG Bicycles

Coupe de France DRAG Bicycles е сред най-големите събития в спортния календар на Франция. Манон Саури, шампионката на Франция за 2011 г., е победителката в първия манш на дамската серия състезания. Тя се класира 3та в третия етап на шосейната надпревара, която се проведе на 6 април. Четвъртият манш на Купата на Франция DRAG Bicycles е на 1 май.

DRAG Bicycles

Българският производител спонсорира и популярния френски шосеен отбор, който тази година чества 80тата си годишнина. Официалното наименование на отбора е Martigues SC DRAG Bicycles. Първата сезонна победа за отбора от DN2 и DN3 отбеляза Сами Ориняк на Grand Prix de Montauroux. Martigues SC DRAG Bicycles обединява 17 колоездача, които се подготвят активно за националните френски състезания. Един от тях е и олимпийският състезател Радослав Константинов.

DRAG Bicycles

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.