Благотворителна инициатива на DRAG

0
 

Сподели

Shares

С началото на месец февруари от DRAG стартираха благотворителна инициатива в подкрепа на фондация „Сийдър“.

Всеки, закупил велосипед от лимитираната серия “DRAG Hardy JR” става благодетел на фондацията, която предоставя 24-часова индивидуална грижа на 70 деца и младежи в неравностойно положение и професионална подкрепа за 35 младежи и техните семейства в градовете Кюстендил и Казанлък.

Благотворителна кампания Drag

Със закупуването на велосипед от лимитираната серия “DRAG Hardy JR” клиентът дарява 5 лв. „Веломания” ЕООД – производителят на велосипеди DRAG, удвоява тази сума и общото дарение на закупен велосипед възлиза на стойност от 15 лв.

По-голямата част от децата и младежите в центровете на фондацията са с различна степен на интелектуални и/или физически увреждания. Набраните средства ще бъдат използвани за терапевтични грижи за деца и младежи с тежки физически увреждания. С вашата подкрепа фондацията ще осигури възможно най-добро качество на живот за децата с комплексни увреждания.

Средствата и отчет за кампанията ще бъдат предоставени в края на май 2018, когато екип на DRAG ще посети къщата в Казанлък и ще запознае децата с колоезденето. Всички благодетели са поканени да присъстват на събитието, актуалната информация около което можете да следите във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.