ROO’BAR приключенски дневник

0
 

Сподели

Shares

През пустинни дюни и антарктически върхове, енергийните барчета ROO’BAR летяха, бягаха, катериха, оцеляха във всякакви ситуации и вдъхнаха сили на най-добрите ни атлети да са дори още по-добри.

Весо Овчаров и RooBar в Намибия
Весо Овчаров и RooBar в Намибия

Героите на Roo’bar не се притесняват да надскочат себе си, да преследват предизвикателствата на всяка цена. Те са откриватели, ентусиасти и винаги във вихъра. Понякога ни е трудно дори да ги проследяваме – толкова бързо се хвърлят от едно приключение в друго. Те:

>>летят над вулкани и пустини (Весо Овчаров),
>>изкачват неизкачвани антарктически върхове с български имена (Дойчин Боянов)
>>бягат непосилни дистанции в непоносими условия (Краси Георгиев).

Едно е общото между тримата – те имат нужда от правилното гориво, което да захранва непрестанната им жажда за предизвикателства. Затова навсякъде, където бяха те, беше и Roo’bar. Защото и супергероите зад енергийните барчета, заедно с тях, гледат все по-надалеч и по-нависоко. Не се боят от предизвикателствата, а целенасочено ги търсят. Учат се в движение, следят обстановката и са все по-смели. Все по-екстремни. Все по-силни. И оцеляват – във всякакви условия.

През изминалата година те полетяха с Весо над пустинята в Намибия и се смяха с местните деца без да имат нужда от преводач. Малчуганите ги опитаха и се влюбиха, а самият Весо сподели, че има остра нужда да ги носи навсякъде, било то на земята или в небето.

Дойчин Боянов и RooBar в Антарктида
Дойчин Боянов и RooBar в Антарктида

Дойчин ги отведе до една от най-високите точки на най-студения континент, защото на белия континент само рообарчетата няма нужда да се чупят с пикел. Оттогава им има доверие и с тях презарежда всеки път, когато има нужда от суперсили, независимо дали катери, изкачва връх или си почива в Гърция.

Roobar

Краси също не пропуска да ги включи в менюто си, било то за маратон в Лондон или състезание в Танзания. А той, като спортен диетолог, би трябвало най-добре да знае от какво има нужда тялото в екстремните начинания.

Краси Георгиев и RooBar в Танзания
Краси Георгиев и Roo’Bar в Танзания

И така от дума на дума, от континент на континент, супергероите на Roo’Bar растат и покоряват нови територии – защото са вкусни, полезни, хранителни, зареждащи, различни, български, нестандартни; защото са голямо приключение в малка опаковка; защото продуктът сам говори за себе си и защото най-големите, най-смелите и силните говорят за тях. Цяла година те караха колело, тичаха из планините, гмуркаха се в дълбокото, спускаха се в дълбокия сняг… И то на пълни обороти.

imgo (5)

Всеки ден за тях е предизвикателство и ги учи, показва им накъде да поемат. И вече знаят посоката. Защото слушаха внимателно и разбраха от какво имат нужда супергероите, имат ново барче на полицата. Неговото име е протеин. >>13 грама протеин в 60-грамов бар. Рецептата за успеха е проста. Съставките са 4 до 5 – смелост, ентусиазъм, наблюдателност, бързи рефлекси, професионализъм.

Повече за енергийните десертчета можете да научите от Roobar.com и във Facebook.
Roobar

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.