Колоездачни ръкавици Giro DND 2015

0
 

Сподели

Shares

Качествените колоездачни ръкавици поемат част от вибрациите при каране, с което намаляват умората. Те ни позволяват да държим по-стабилно кормилото и така ни правят по-уверени при каране. Намаляват и триенето, с което почти отпада и рискът от появяване на досадни пришки и мазоли, които могат да развалят цялото удоволствие.

Колоездачни ръкавици Giro DND 2015

Ако искаме обаче да се възползваме от всички тези предимства на ръкавиците, трябва да знаем какви характеристики и материи да търсим и кое е най-качествено и подходящо за нас. Една от утвърдените марки в тази област е Giro – световен лидер в производството на колоездачни каски, дрехи и аксесоари. Интересен нов техен модел, който можем да намерим в България, са ръкавиците Giro DND 2015, които обхващат цялата китка.

Колоездачни ръкавици Giro DND 2015

Горната част на Giro DND 2015 е направена от специално обособени разтегливи мрежести зони за по-добро проветрение и абсорбиране на влагата. Подсилени са при върховете на пръстите за по-голяма износоустойчивост. Имат и гъвкави зони при ставите на пръстите.

В областта на дланите е използван Super Fit. Това е собствен патентован процес на дизайн, който фирма Giro използва, за да оптимизира предлаганите от нея ръкавици на пазара. Този процес води до постигането на отличен комфорт и изпълнение на крайния продукт. Внимателното зашиване на дланта и пръстите значително намалява дискомфорта докато карате и осигурява ефективен контрол над велосипеда.

Ръкавиците имат и подсилени зони с Clarino – специална изкуствена кожа, която се използва за производството на ръкавици, ръчни чанти и др.

Giro DND 2015 разполагат и с 2 мм предпазваща вложка от EVA (Ethylene Vinyl Acetate). Тя помага за по-добро абсорбиране на ударите, осигурява по-голям комфорт и увеличава цялостната ефективност на ръкавиците.

Върховете на пръстите са направени от силикон за по-добър захват. Помислено е и за по-лесното и бързо сваляне.

Повече за ръкавиците и техните характеристики можете да разберете в магазини DragZone, както и онлайн тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.