Подари Garmin за празниците

0
 

Сподели

Shares

Около празниците настава масово и безразборно купуване на подаръци, много от които в крайна сметка се оказват непотребни. Garmin обаче излязоха с предложение, с което да бъдете сигурни, че не сте сгрешили при избора.

Можете да подарите ваучер за подарък от Garmin на стойност 100 или 200 лева и така да дадете избор на вашите близки сами да подберат най-подходящото за себе си. След покупката и подаряването, притежателят на ваучера има цели 90 дни, през които да го използва в търговските обекти на Garmin. Повече за ваучерите можете да научите от тук.

Подарете Garmin

Изборът с Garmin е наистина голям – от многофункционални екшън камери на много добри цени, през утвърдените GPS-и до неща като умни спортни гривни и часовници, които следят физическа активност и показатели.

Екшън камерите Garmin Virb и Virb Elite

Екшън камерите Garmin Virb и Virb Elite са качествено, надеждно и рентабилно решение за запаметяване на вълнуващи моменти в спортовете, които обичаме. Интересното при тях е, че имат вграден GPS, който записва трак и може да го изчертае в самото видео. Така може да се види в кой момент от записа къде се намира главният му герой. Камерата, заедно с приставките си, може да измерва също и сърдечната честота, външна температура, скорост/каданс при каране на колело. Други интересни екстри, с които са снабдени камерите, са висотомер и компас. Virb и Virb Elite са изключително здрави и имат водоустойчива кутия позволяваща гмуркане до 50 метра. Няма нужда и от допълнителни калъфи, защото дори при дъжд или падане в сняг, остава водоустойчива. Повече за камерите Garmin Virb и Virb Elite можете да научите от тестовете им, които им направихме тук.

Vivofit и Vivosmart

Други интересни предложения, особено за запалените по някакъв спорт, а и за всички хора, които искат да живеят по-добре балансирано, активно и здравословно, са гривните Vivofit и Vivosmart. На пръв поглед това са обикновени спортни гривни, които имат и функцията на часовник, защото показват час и дата, но всъщност крият в себе си много повече. Малко устройство като Vivosmart например дава информацията за физическата активност, има дискретен touch дисплей, показва изгорените калории, брой изминати крачки, дистанция и време, през което не сме се движили. Индикацията за движение отмерва времето прекарано в покой и сигнализира чрез вибрация на всеки час. За човек, който обича движението, но му се налага да работи на бюро, Vivosmart е добро средство за напомняне през какви интервали е добре да става от стола. Броячът на извървяните крачки е още едно полезно допълнение. На базата на броя крачки изминати през деня, Vivosmart задава норматив за следващия ден. Повече за Vivosmart можете да научите от тук.

Екшън камерите Garmin Virb и Virb Elite

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.