MARQ Collection: Висок клас луксозни часовници от Garmin

Никой не е случаен!

0
 

Сподели

Shares

Garmin MARQ Collection

Вече 30 години Garmin са надежден партньор на хората с активен начин на живот. Без значение дали приключението е по суша, във въздуха или водата, винаги можете да разчитате на продуктите на компанията, които притежават здравина, надеждност и сигурност.

За да отбележи подобаващо навлизането в третото си десетилетие компанията пуска на пазара висок клас нови луксозни часовници MARQ Collection, създадени за тези, които изискват най-доброто от себе си! Часовниците от серията съчетават най-добрите характеристики на всички досегашни модели, заедно с върхов дизайн, за да се получи накрая, това което от Garmin наричат “ултимативния часовник”!

MARQ Collection включва моделите Marq Aviator, Marq Driver, Marq Captain, Marq Expedition, and Marq Athlete.

Garmin MARQ Collection

Спецификите

Всички часовници от серията MARQ са изработени от висококачествени материали и притежават усъвършенствани функции, съобразени с дейностите, за които са създадени. Корпусът им е титанов – лек и изключително издръжлив. Стъклото пък е произведено от здравия сапфирен кристал, който освен надеждност, гарантира че информацията на дисплея ще бъде видима дори при силна слънчева светлина.  Освен това от Garmin са добавили и вграден керамичен панел, за да се осигури допълнителна защита от ежедневни удари и драскотини. Също така моделите са снабдени със системата QuickFit, която позволява на потребителя да променя външния им облик с проста смяна на каишките.

Както  външните, така и вътрешните достойнства на часовниците MARQ са изключително високи. GPS-ът и безконтактните плащания чрез системата Garmin Pay са отличителна черта на всеки от моделите. Също така има достатъчно място за любимата ви музика и богат набор от сензори, включително такива за проследяване на ежедневните активности на потребителя и базиран на китката пулсов оксиметър.

Колкото до живота на батерията – тя издържа до 12 дена в режим smartwatch, 28 часа в режим GPS i do 48 часа в енергоспестяващия режим UltraTrac mode.

Моделите

Както вече споменахме, всеки модел от серията е специално проектиран, за да служи на най-добрите от най-добрите в сферата му на приложение. Характеристиките и външния вид на тези часовници са специално подбрани, за да отбелязват този факт!

Garmin MARQ Collection

Така например Marq Aviator разполага с множество авиационни функции като достъп до метеорологичната информация на Nextrad, различни авио карти и кодовете на летищата по света.

Garmin MARQ Collection

Marq Driver пък е насочен към любителите на високите скорости. Той разполага със списък на 250 от най-добрите в света състезателни писти, виртуален PitWall, тахограф и още много други полезни инструменти за автомобилни състезатели.

Garmin MARQ Collection

Както се разбира и от името му Marq Captain е създаден за тези от вас, чиято страст е плаването. С регатен таймер, данни за скорост и посока на вятъра, както и специалната аварийна функция “човек зад борда”, този часовник ще ви помогне да държите руля още по-здраво.

Garmin MARQ Collection

Marq Expedition пък е верен помощник в изследването на непознати земи. Часовникът притежава необходимите функции, за да не губите маршрута си дори в най-напечените ситуации. За целта на помощ ви идват цял набор приложения за експедиции и ориентиране, различни топографски карти и дори сензор за аклиматизация.

Garmin MARQ Collection

Ако сте активна личност и движението е вашият начин на живот, то Marq Athlete е точно за вас. Този часовник ще ви даде пълна картина на вашата тренировка – от времето за контакт със земята и дължината на крачката ви, до графика на натоварването и прогнози за времето. За да не спирате да подобрявате постиженията си!

Вашият Garmin MARKQ можете да поръчате от garmin.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.