С якетата на Berghaus сме винаги защитени

Те ни защитават, докато сме на открито, дори и в най-тежките метеорологични условия

0
 

Сподели

Shares

Berghaus

За многобройните ползи от активния начин на живот на открито, независимо от сезона, сме си говорили не веднъж. Всички знаем, че силата на природата въздейства положително върху нас и на физическо, и на психическо ниво, а сигурни сме много от вас често го и изпитват. Това, в което сме убедени, е, че тепърва ще търсите още възможности за досег с любимото ви занимание. Ние от своя страна ви съветваме да не спирате да го правите, дори и в най-студените дни.

Благодарение на развитите технологии в съвременната екипировка, знаем, че можем да разчитаме на надеждни материали, които да ни пазят именно и от най-тежките условия. За да се убедите и вие, че можете спокойно да приключенствате на открито, дори и през студената зима, запознайте с няколко високотехнологични модела якета на марката Berghaus. А след това дайте тласък на следващото си незабравимо иживяване сред природата. 

Якета Berghaus
Berghaus Туристическо яке Paclite 2.0

Berghaus Туристическо яке Paclite 2.0

Най-хубаво в моментите, когато сме активни сред природата, е чувството за свобода и комфорт, които до голяма степен получаваме и от екипировката. Технологиите на Berghaus Paclite 2.0 ни дават възможност да бъдем защитени във всеки един момент, докато сме на открито, независимо от метеорологичните условия. Благодарение на Gore-tex мембраната, водата няма да прониква, а едновременно с това тялото получава възможността да диша. По тази причината моделите, които притежават тази технология, са сред най-подходящите за активности на открито, дори и когато времето не благоприятства подобни неща.

Към тези предимства добавяме и факта, че якето е леко и много лесно преносимо – нещо от което имаме нужда, особено при по-дълги преходи или изморителни дейности на открито. Качулката на Berghaus Paclite 2.0 се регулира лесно за по-добра защита при вятър и дъжд. Моделът има два предни джоба с цип и велкро регулиране на ръкавите. А най-хубавото е, че използваните материи са напълно безопасни както за самите нас, така и за околната среда.  

Berghaus Туристическо яке Extrem 5000

Berghaus Туристическо яке Extreme 5000

Зимата понякога ни подлага на изпитания, но това едва ли ще ни изплаши, когато знаем, че можем да разчитаме на модела Berghaus Extrem 5000. Трислойната водоустойчива Gore-tex мембрана, с която се характеризира якето, е предназначена да защитава дори и от най-екстремните условия. Сред другите предимства на модела, които го превръщат в един от най-верните ни спътници, са YKK AQUAGUARD циповете, напълно подлепените шевове, както и вентилационните отвори под мишниците с водоустойчиви ципове. Към тях прибавяме и не по-малко важните качулка, която се регулира и е напълно съвместима с каска, два странични джоба с цип и джоб с цип на гърдите.

Berghaus Туристическо яко Fellmaster 3IN1

Berghaus Туристическо яко Fellmaster 3IN1

Еволюцията на туристическата екипировка търпи промени, които все повече служат в полза на потребителя. Именно това разбираме, когато носим модели като Berghaus Fellmaster 3IN1. Причина за това е, че той може да се носи отделно като яке и полар, а при студено време – заедно. Двуслойната Gore-tex мембрана също гарантира допълнителна сигурност и комфорт, независимо от метеорологичните условия, пред които сме изправени. Качулката на Berghaus Paclite 2.0 се регулира за по-добра защита при дъжд и вятър. Якето има два предни джоба с цип, вътрешен джоб, както и велкро регулиране на ръкавите.

Посочените по-горе модели можете да намерите в магазините на Sport Depot, както и онлайн на sportdepot.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.