Иновативна екипировка от Dynafit

0
 

Сподели

Shares

Понеже сме на вълна качествени обувки и якета, искаме да ви препоръчаме още няколко продукта в двете категории. Този път е ред на австрийците от Dynafit да ни замаят с технологии и иновативност.

Dynafit Feline X7

Иновативна екипировка от Dynafit - Dynafit X7 Feline GTX
Много лека и стабилна обувка за планинско бягане с ефективна система за завързване BOA (стоманени връзки и механична ролка), която позволява бързи корекции и настройки направо на пътеката. Feline X7 е олицетворение на навлизането на технологиите и иновациите в спорта. Предлага ниско тегло, динамика и скорост. Стелката Ortholite използва мемори пяна, с чиято помощ се напасва към формата на стъпалото. Естествената среда на Feline X7 са стръмните, неравни планински пътеки и сипеи, осеяни с камъни и кал. Дизайнерите на Dynafit са се вдъхновили от лапата на снежния леопард, за да разработят междинната подметка Multipad, способна да се адаптира динамично към особеностите на терена. Подметката Mapping Compound от Vibram гарантира невероятно сцепление на всякакъв терен, дори в мокри и хлъзгави условия.

Dynafit Feline GTX
Dynafit Feline GTX

Обувката е снабдена с водоустойчива, дишаща GORE-TEX® мембрана, осигуряваща подобрена гъвкавост през пролетта, есента и в мокри условия. Dynafit Feline GTX е изборът за най-напредналите спортисти, които обичат трудни пътеки и състезания в роса. Създадени са за стръмен, груб алпийски терен, скали, кал и сипеи. MS FELINE GTX се адаптира към терена на всяка крачка, за реактивност и ненадминато сцепление. Dynafit са черпили вдъхновение от лапата на снежния леопард, за да развиеят MultiPad подметката, която динамично се адаптира към изискванията на терена. В допълнение, подметката от Vibram® гарантира невероятно сцепление на всякакъв терен, дори мокри и хлъзгави повърхности. Стъпалната подложка ORTHOLITE® от мемори пяна предлага невероятен комфорт. Покритието защитава обувката от надраскване.

Яке Dynafit Traverse GTX

Иновативна екипировка от Dynafit - Dynafit Traverse GTX
Това е може би най-лекото и минималистично яке от Gore-Tex, правено някога. Абсолютно водонепропускливо е, което го прави подходящо за всякакви спортове от ски през пролетта и колоездене до ходене и бягане. Дори и при снежни бури на голяма надморска височина, то предпазва от вятъра и студа. Когато пък времето стане прекалено топло за него, можете да го навиете на топка с размерите на юмрук. Traverse не е просто някоя тъничка ветровка – то си е пълноправно Gore-Tex яке. Gore Active Shell е най-леката конструкция от Gore-Tex. Якето може би е и най-дишащото от тази материя за всички времена, благодарение на изрязаните с лазер отвори при подмишниците. Те му помагат да остане проветриво дори и при сериозно физическо натоварване. Минималистичният дизайн не ви лишава от нищо важно. Ципът е изключително водонепромокаем. На гърба на качулката с кръгъл отвор, подходяща за комбиниране с шлем, е пришит неколкосантиметров ластик, който леко я придърпва назад, така че да не пречи на полезрението ви. По качулката и горната част на гърба на якето има лента от светлоотражателни точки, която върши отлична работа при нощно колоездене. Е, джобът на гърдите не е огромен – има място, колкото да побере енергиен бар, ключове и лична карта. Кройката на якето е вталена, но не прекалено прилепнала, а можете да сте сигурни, че дори и след продължителна активна употреба, то ще изглежда като ново.

Продуктите на Dynafit можете да намерите на adventuresport-bg.com и в Adventure Shop (бул. „Черни връх“ 84)

Dynafit

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.