Belasitsa Sky Run 2019: Остават по-малко от 5 дена за регистрация

Срокът за записване изтича на 20 септември, петък

0
 

Сподели

Shares

Belasitsa Sky Run 2019

Побързайте и си подарете приключение из една от най-стръмните и най-малко познати планини в България.

Ако планините са Ви слабост, ако обичате да прекарвате активно времето си на открито, ако търсите предизвикателства и обичате бягането или колоезденето Ви остават само 5 ден да се регистрирате за някоя от надпреварите включени в Belasitsa Sky Run 2019.

Регистрацията за събитията е отворена до петък 20 септември на официалния сайт на
надпреварата.

Belasitsa Sky Run е състезание по планинско бягане, което ще предложи на участниците незабравими преживявания, нови приятелства и горещи есени дни на там, където се пресичат границите на три държави. Предизвикателствата са три, изберете вашето и смело напред!

Belasitsa Sky Run – дължина 67,4 км и общо изкачване 2810 метра. Стартът ще бъде в гр. Петрич, а трасето преминава през част от Подгорските села, разположени в подножието на планината, после край вр. Тумба, където се събират границите на България, Гърция и Македония, а след това по цялото красиво и панорамно било на Беласица до най-високият връх на планината – вр. Радомир (2029 н.м.в.) преди да се спусне до финала в гр. Петрич.

Belasitsa Sky Run Short – дължина на трасето е 32,9 км, и 1950 метра изкачване. по-късо но не по-малко предизвикателно трасе започващо в село Самуилово и достигащо до най-високия връх на планината – вр. Радомир (2029 н.м.в.). Финалът е в гр. Петрич. Belasitsa Sky Run Short е и част от българския шампионат по Скайрънинг.

Скоростно изкачване на вр. Конгур – Скоростно изкачване на вр. Конгур е състезание, както по планинско бягане, така и по планинско колоездене, включващо изкачване от 1750 метра между гр. Петрич и вр. Конгур, един от най-панорамните върхове на Беласица. Трасето за колоездачи е с дължина 24,4 км, а това за бегачи – 10,8 км.

Регистрацията за събитията е отворена на официалния сайт, а допълнителна информация можете да намерите във Фейсбук страницата на проявата.

Belasitsa Sky Run се организира от Клуб за екстремни спортове и планинарство
”Бела Екстрийм” – гр. Петрич с подкрепата на Northfinder, Спортни магазини Sport
box, Аdventure Net, и още много партньори и съмишленици.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.