Започва регистрацията за Пирин Ултра 2018

0


Дата на събитието: 16.02.2018

Сподели

Shares

От утре, 16-и февруари, стартира ранната регистрация за третото издание на ултрамаратона Пирин Ултра. Той ще се проведе от 4-и до 7-и октомври 2018 г. и за първа година ще бъде част от Migu Run Skyrunner® World Series – Световната купа по скайрънинг.

И тази година трасетата в Пирин ще са две. Те ще претърпят промяна в дължината, спрямо миналите издания на ултрамаратона. Трасе А ще бъде 160 км, а Трасе Б – 66 км. Надпреварата в по-кратката дистанция ще бъде 8-и финален старт на дисциплината Sky Extra от Световните серии.

Pirin Ultra
Pirin Ultra

Ранната регистрация ще продължи до 31-ви март със съответните такси – 60 евро за Трасе А и 50 – за Трасе Б. Ако пропуснете да запишете в този период, ще имате още две възможности да го направите. Стандартната регистрация ще протече в периода от 1-ви април до 31-ви юли. Таксите ще са съответно – 70 евро за Трасе А и 60 – за трасе Б. А късната регистрация ще започне на 1-ви август и ще продължи до 20-и септември. Таксата за участие ще бъде – 80 евро за Трасе А и 70 –за трасе Б.

Повече информация за третото издание на Пирин Ултра можете да намерите в официалния сайт на събитието, както и на фейсбук страницата му.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.