Какво ново през януари по Extreme Sports Channel

 
0

Сподели

0Shares
0 0

ПРЕМИЕРА: Carpocalypse

Какво ще получите, ако вземете няколко стари коли, мръсна писта и тайфа от запалени състезатели? Ни повече, ни по-малко от Автопокалипсис – уникалното разрушително дерби. Този месец Extreme Sports Channel ще представи първи и втори сезон на поредицата. Пригответе се за невероятно миниван състезание, автомобилен футбол и надпревара с таксита на сляпо, както и много други…

От 3 януари, всеки понеделник и вторник, двойни епизоди, 21:20


ПРЕМИЕРА: Final Fu

Една динамична поредица за състезания по смесени бойни изкуства, в които един срещу друг се изправят спортисти от различни дисциплини. Играта, която комбинира съревнования и турнири по борба, е създадена с цел да открие най-талантливия състезател по бойни изкуства. В продължение на четири седмици 30 бойци ще бъдат изпитвани и оценявани на седмичен принцип, а точките, получени за всеки двубой и всеки етап, ще бъдат сумирани.
Само един ще бъде отличен като най-силния състезател, доказвал превъзходството си в дисциплината.

От 7 януари, всеки петък, двойни епизоди, 23:00


ПРЕМИЕРА: Ty Murray’s Celebrity Bull Riding Challenge

Тай Мъри е известен като Краля на каубоите. Той е единственият седемкратен шампион по родео, но сега му предстои най-голямото предизвикателство – да обучава знаменитости да яздят бик! Мъри кани девет звезди, познати от сферата на забавлението и спорта, в неговото ранчо, простиращо се на 800 декара в Степенвил, Тексас, за динамично лагеруване с яздене на бикове. Знаменитостите бързо преминават от язденето на механични бикове към това на едни от най-големите и яростни животни от турнира “Professional Bull Riders”.
Всеки претендент ще научи за техниките и издръжливостта, необходими, за да се задържи на ядосан 800-килограмов бик. Зрителите на Extreme Sports Channel ще видят как се справят звезди като актьорите Стивън Болдуин и Лийф Гарет, спортистите Кени Бартрам и Исмаил Ракетата и самия Робърт Ван Уинкъл, по-известен като Ванила Айс!

От 17 до 21 януари, от понеделник до четвъртък, 20:30


ПРЕМИЕРА: Sports Jobs

В тази развлекателна и информационна поредица суперзвездата на Националната футболна лига Джуниър Сеау пътува из страната, като опитва да работи различни спортни професии. Как ще се справи бившият футболен герой с предизвикателства като яздене на бик, каране на голф количка, строителна работа на стадиони и монтьор в пит-стоп екипа на състезателен отбор?
Освен това, че преживяванията на Джуниър са колоритни и забавни, той ще насочи вниманието отново към героите на спортния свят, които лесно се забравят и остават в сянка. И кой знае – той може да ви даде няколко идеи коя да бъде следващата ви професия!

От 24 до 31 януари, от понеделник до четвъртък, двойни епизоди, 20:30

За повече новини от спортните събития по целия свят, посетете Extreme.com powered by Freecaster.tv на адрес www.extreme.com

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.