Премиерите на Extreme Sports Channel през април 2013

0
 

Сподели

Shares

Джеръми Джоунс, Симон Сент Арно и още много адреналин!

ПРЕМИЕРА: Alli Presents (2 сезон)

От 1 април, всеки делничен ден, 16:10

Alli Presents“ пренася тайните на най-добрите екстремни спортисти в света директно на телевизиония екран.

Надникнете в живота, мислите и амбициите на най-големите FMX, BMX, скейтборд, сноуборд и ски звезди, докато се състезават за най-солидните наградни фондове в някои от най-трудните и конкурентни спортове.

Всеки епизод включва репортажи от елитни спортни състезания, интригуващи интервюта и невиждани досега оригинални кадри.

__Alpine Adventurer
ПРЕМИЕРА: Alpine Adventurer

От 1 април, всеки делничен ден, 19:50

В „Alpine Adventurer“ Симон Сент Арно, запален алпинист и пътешественик, организира единствени по рода си планински експедиции, придружаван от екип от безстрашни скиори. Дръзките приключенци посещават негостоприемни, трудни и девствени кътчета по света, като се сблъскват и побеждават силата на природата в най-суровите й прояви.

Няма граници за тяхното търсене. когато осъществяват всяко пътуване пеша, с кучешки впряг или дори с хеликоптер в мисията си да открият незабравими преживявания.

 

_Fighting Spirit MMA
ПРЕМИЕРА: Fighting Spirit MMA (3 сезон)

От 1 април, всеки делничен ден, 22:35

Fighting Spirit MMA“ започва през 2010 г. и има за цел да пренесе страстта на  бойния дух от ринга на телевизионния екран, да показва най-смелите бойци, да предлага висококачествени продукции на живо и епични, сензационни двубои.

Представен от експерт по ММА на ринга, фокусът ще е върху битката – нокаут, технически нокаут и предаване.

 

_Jeremy Jones' Deeper< От 15 до 19 април, всеки делничен ден, 18:00 и 21:40

Пренасяйки извънпистовото каране на сноуборд далеч от курорти пред съвсем нова и по-широка публика, „Deeper“ проследява Джоунс в смелата му авантюра до „меките“ на сноуборда и в изкачването на най-трудните, лавиноопасни терени в света преди да се спусне – всичко това без помощта на хеликоптери, моторни шейни или лифтове.

Джеръми е в компанията на специално избрана група от няколко изключителни фрирайдъри, оператор и водачи, сред които Джонавен Мур, Травис Райс и Хавиер Де Ла Руе.

 
__Jeremy Jones' Further

ПРЕМИЕРА: Jeremy Jones’ Further

От 22 до 26 април, всеки делничен ден, 18:00 и 21:40

Джеръми впряга всичките си умения в извънпистовия сноубординг, за да отиде още по-далеч в опознаването на някои от най-отдалечените, недокоснати от човешки крак места в света, докато се бори с екстремните и изтощителни метеорологични условия.

Присъединете се към Джоунс и неговия екип, докато събират всяка последна капка сила и кураж, за да преминат границите на възможното в тази отличена с награди поредица на Extreme Sports Channel.

За бърз достъп до новините от стотици спортни събития по целия свят, посетете www.extreme.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.