Премиерите на Extreme Sports Channel през април 2013

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Джеръми Джоунс, Симон Сент Арно и още много адреналин!

ПРЕМИЕРА: Alli Presents (2 сезон)

От 1 април, всеки делничен ден, 16:10

Alli Presents“ пренася тайните на най-добрите екстремни спортисти в света директно на телевизиония екран.

Надникнете в живота, мислите и амбициите на най-големите FMX, BMX, скейтборд, сноуборд и ски звезди, докато се състезават за най-солидните наградни фондове в някои от най-трудните и конкурентни спортове.

Всеки епизод включва репортажи от елитни спортни състезания, интригуващи интервюта и невиждани досега оригинални кадри.

__Alpine Adventurer
ПРЕМИЕРА: Alpine Adventurer

От 1 април, всеки делничен ден, 19:50

В „Alpine Adventurer“ Симон Сент Арно, запален алпинист и пътешественик, организира единствени по рода си планински експедиции, придружаван от екип от безстрашни скиори. Дръзките приключенци посещават негостоприемни, трудни и девствени кътчета по света, като се сблъскват и побеждават силата на природата в най-суровите й прояви.

Няма граници за тяхното търсене. когато осъществяват всяко пътуване пеша, с кучешки впряг или дори с хеликоптер в мисията си да открият незабравими преживявания.

 

_Fighting Spirit MMA
ПРЕМИЕРА: Fighting Spirit MMA (3 сезон)

От 1 април, всеки делничен ден, 22:35

Fighting Spirit MMA“ започва през 2010 г. и има за цел да пренесе страстта на  бойния дух от ринга на телевизионния екран, да показва най-смелите бойци, да предлага висококачествени продукции на живо и епични, сензационни двубои.

Представен от експерт по ММА на ринга, фокусът ще е върху битката – нокаут, технически нокаут и предаване.

 

_Jeremy Jones' Deeper< От 15 до 19 април, всеки делничен ден, 18:00 и 21:40

Пренасяйки извънпистовото каране на сноуборд далеч от курорти пред съвсем нова и по-широка публика, „Deeper“ проследява Джоунс в смелата му авантюра до „меките“ на сноуборда и в изкачването на най-трудните, лавиноопасни терени в света преди да се спусне – всичко това без помощта на хеликоптери, моторни шейни или лифтове.

Джеръми е в компанията на специално избрана група от няколко изключителни фрирайдъри, оператор и водачи, сред които Джонавен Мур, Травис Райс и Хавиер Де Ла Руе.

 
__Jeremy Jones' Further

ПРЕМИЕРА: Jeremy Jones’ Further

От 22 до 26 април, всеки делничен ден, 18:00 и 21:40

Джеръми впряга всичките си умения в извънпистовия сноубординг, за да отиде още по-далеч в опознаването на някои от най-отдалечените, недокоснати от човешки крак места в света, докато се бори с екстремните и изтощителни метеорологични условия.

Присъединете се към Джоунс и неговия екип, докато събират всяка последна капка сила и кураж, за да преминат границите на възможното в тази отличена с награди поредица на Extreme Sports Channel.

За бърз достъп до новините от стотици спортни събития по целия свят, посетете www.extreme.com

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.