Какво ново по Extreme Sports Channel през октомври

0


Дата на събитието: 01.11.2012

Сподели

Shares

Ето и какво ново можете да очаквате по Extreme Sports Channel през ОКТОМВРИ 2012

ПРЕМИЕРА: Pro Bull Riders

Едно от най-вълнуващите спортни забавни събития в света „Pro Bull Riders“ е без съмнение и най-тежкото. Това не е просто родео – това е 100% чист адреналин, извеждайки на преден план най-популярното състезание в родеото – ездата на бикове. 70-килограмов каубой трябва да се изправи пред предизвикателството да се задържи на гърба на сумтящ, мятащ се, своенравен 900-килограмов бик за изглеждащите безкрайни осем секунди… с едната ръка, завързана за гърба на бика!

Всеки ездач има възможност да събере максимум 100 точки. Петдесет от тях се дават за поведението на бика – колкото повече се мята, рита назад и се търкаля той, толкова повече са точките за ездача. С останалите 50 се оценяват уменията – съдиите следят за постоянен контрол и добра позиция на тялото през цялото време. Ако каубоят докосне бика или себе си със свободната си ръка, той бива дисквалифициран.

„Pro Bull Riding“ е едно от най-увлекателните събития в света, телевизионен спектакъл, достигащ до над 84 страни и 600 милиона домакинства всяка година. Също така привлича и над един милион и половина посетители на живо всяка година.

От 22 октомври, всеки делничен ден, 18:55

ПРЕМИЕРА: Quest For The Backflip

В младежка възраст Пол Гортън бил запален BMX колоездач. Сега в двайсетте си години и с „истинска работа“ и по-малко свободно време, на него му липсва забавлението на рампите и съжалява, че не е овладял и усъвършенствал бекфлипа.

Пол не е докосвал BMX от златните си времена преди седем години, но това няма да го спре. Изпълнен с решителност и трепет, и готов за малко унижение, Пол тренира, за да изгради уменията си, както и да опита мечтания флип.

Проследете пътуването му през всякакви препятствия, бурни ситуации, смях и драскотини. Бавно, но сигурно, Пол започва да се справя с BMX отново. Животът е прекрасен и Пол се чувства страхотно отново, но има и много тежка работа, затова той трябва освен да се учи и да се забавлява.

Може ли да завърши успешно опита си да овладее бекфлипа. Ще научите по Extreme Sports Channel този месец!

27 и 28 октомври, събота и неделя, 19:50 и 20:15

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.