През август по Extreme Sports Channel

0


Дата на събитието: 05.08.2012

Сподели

Shares

„One for the Road“ е ски филм, който проследява някои от най-прогресивните в света атлети, занимаващи се със зимни спортове, като документира живота им на път и улавя някои от смайващите им постижения досега.

Пътуванията са неизменна част от живота на всеки приключенец и начин да определиш себе си. Пътешествията до нови земи осветляват личната мисия на всеки скиор. Независимо дали се спускаш с дългогодишен ски партньор или срещаш случаен човек в някоя далечна страна, мъдростта се трупа чрез тези нови преживявания. Пътуването е метафора за съществуването на всеки скиор…

Подгответе се за зашеметяващо визуално пътешествие. Присъединете се към спортистите, докато правят рекордно добър сезон в Джаксън Хол, потапят се в културата на японския остров Хокайдо и откриват градския живот в Исландия. След това изследват балканските чудеса на Македония и Черна гора, чертаят дълбоки линии в снега в Болдфейс Лодж, откриват първите спускания в Пембъртън, Британска Колумбия и се развихрят максимално в перфектния сняг и време на Джуно, Аляска.

Гледайте този интригуващ и вълнуващ филм през август само по Extreme Sport Channel.

5 август, неделя, 23:30

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.