EXTREME SPORTS CHANNEL през Август 2010

0
 

Сподели

Shares

ON SIGHT by Alastair Lee

Он сайт (On Sight)
Награждаваният филм “Он сайт” прави зрителите част от интригуващо приключение, навлизащо в света на скалното и леденото катерене, който представя предела на човешките възможности при свободното катерене без предварително проучване, което завършва със сурови, завладяващи и често страховити кадри. Във времената на катеренето на закрито и предварително подготвените изкачвания, филмът връща зрителите към основите на този спорт – обикновената игра да достигнеш до върха, използвайки единствено силата си, уменията си и бутилка вода.

Това е опасна игра, в която рискуваш да изгубиш много повече, отколкото можеш да се надяваш да постигнеш…

Филмът ще бъде излъчен на 22 септември

Легендата за Човека-Паяк

Легендата за Човека-паяк (Legend of The Spiderman)
Открийте как се е родила легендата за истинския Човека-паяк! Ален Робер е изкатерил най-големите градски небостъргачи и си е спечелил славата на най-добрия екстремен катерач в света. Той се е превърнал във „френския Човек-паяк”, изкачвайки най-високите сгради на планетата. Този филм проследява пътя на израстване на спортиста, който продължава да преодолява границите на възможното.

Филмът ще бъде излъчен отново на 29 август, неделя, от 18:00 и 00:00

Д-р Опасност

ПРЕМИЕРА: Д-р Опасност (Dr Danger)
Д-р Боб Арнот е отличен с награда „Еми” телевизионен корепондент, международен пътешественик, спортист, лекар и писател и е изключително активен в международните хуманитарни дела. В работата си за CBS и NBC той е отразявал мащабни епидемии, като тази от Ебола в Централна Африка, от СПИН в Зимбабве, Ботсвана и Малави, и от холера в Бангладеш, Сомалия и Турция. Представял е и редица военни конфликти от различни горещи точки по света. Д-р Арнот е автор на множество книги за здравословен начин на живот и хранене, и за превенция на различни болести. Той е и водещ на реалити поредицата „Д-р Опасност”, чийто първи сезон стартира по Extreme Sports Channel през август. ТВ поредицата е кулминацията на опита, многобройните умения и страсти на д-р Арнот и ще ни отведе в страни като Сомалия, Судан, Кения и Южна Африка. Зрителите ще почувстват атмосферата на най-опасните места в света и бързо ще осъзнаят, че това пътешествие е всичко друго, но не и приятна почивка.

Излъчване: 14 август, събота, 16:00 – 19:00 и 20:00 – 23:00

SHARK PARK

ПРЕМИЕРА: Шарк парк (Shark Park)

Гледайте международния отбор по тоу ин сърфинг, който яхва вълните край отдалечен риф по време на надигането на гигантските водни чудовища през зимата. Грег Хюлин е абсолютен маниак – калифорниец, който е пътешествал по света в търсене на страхотни вълни за сърф, завърнал се у дома само, за да продължи лова в тази област. Филмов продуцент, авангарден фотограф и експерт океанолог са само част от заниманията му. През последните 10 години Грег играе изключително рискованата игра на покер с вълните, в която най-накрая картите са раздадени на най-опасното място. „Шарк парк’’ ще ви разкаже за търсенията и удивителните приключения на Грег, които със сигурност ще останат в историята.

Излъчване: 14 август, събота, 15:00, 19:00 и 23:00

Животът и филмите на Алби Фалзон

ПРЕМИЕРА: Животът и филмите на Алби Фалзон (The Life & Films of Alby Falzon)
В началото на 70-те Алби Фалзон бил млад сърфист, фотограф и собственик на списание, който решил, че иска „да направи наистина хубав филм за сърфинга”. Събирайки достатъчно пари за бензин и няколко ролки 16 мм филмова лента, Алби започнал периодично да посещава северното крайбрежие на Нов Южен Уелс в компанията на няколко приятели сърфисти, като в края на краищата създал един от класическите филми за сърф на всички времена – „Утрото на Земята” („Morning of the Earth”).
Документалният филм на Фил Бейкър „Животът и филмите на Алби Фалзон” изследва историята зад заснемането на „Утрото на Земята” и още няколко филма, които Алби е направил по света.
Автобиографичният документален филм е движен от еклектичен микс от съвременна и ефирна музика, която звучи на фона на четири десетилетия безценни архивни кадри и снимки.

Излъчване: 26 август, четвъртък, 11:00, 15:00, 21:00 и 00:00

За повече новини от спортните събития по целия свят, посетете Extreme.com powered by Freecaster.tv на адрес www.extreme.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.