FRAGMENTS райдърът – любимец на публиката

0
 

Сподели

Shares
Red Bull FRAGMENTS 2017
Петър Гьошарков, който зае второто място в кранйното класиране/ Снимка: Антон Анестиев, Red Bull Content Pool

Директно от трасето в Осогово, Red Bull FRAGMENTS 2017 „кацна“ във виртуалното пространство, където пренесе емоцията от финалите на състезанието. Целта беше да бъде определен райдърът – любимец на публиката, който да заслужи чисто ново Go Pro Hero Session 5, предоставено от BaseCamp, с помощта на уменията си. За целта бяха подготвени отделни видеа от ръновете на всички финалисти, а феновете на FRAGMENTS можеха да гласуват във Фейсбук за този от райдърите, който според тях е показал най-добри умения по трасето.

Време е да обявим победителя*.

Карачът, който предизвика одобрението и подкрепата на 291 души, е Петър Гьошарков. По време на финалите в Осогово, Петър се отличи с „големи трансфери, влизания с градуси, стабилни дизастъри“ и се нареди на 2-ро място в класирането. Очевидно линиите му са покорили не само трасето в Осогово, но и гласувалите в конкурса във Фейсбук, защото Петър успя да събере най-много харесвания от всички карачи, участвали във финалите на FRAGMENTS.

Winner FRAGMENTS Viral Contest

На второ място във виртуалния конкурс и със 194 харесвания под видеото си остана Симеон Митрев. Двамата с Пепи Гьошарков разменят позиции в двете крайни класирания – от гласуването във Фейсбук и присъденото от съдиите „на живо“, където Симеон застана на първото място, а Петър на второ. СлучаЕност?

FRAGMENTS Viral Contest

Със 140 гласа, трети в класирането от вота на феновете е Марио Беньо. Именно заради идеите на Марио и под вещия му поглед беше осъществен един от най-значимите „фрагменти“, без който състезанието Red Bull FRAGMENTS не би било същото – трасето, благодарение на което райдърите успяха да ни впечатлят и въвлекат в емоцията на фрийстайл сноуборда.

FRAGMENTS Viral Contest

Камерата, която Петър Гьошарков спечели – GoPro HERO5, има много високо качество на картината, отличаващо се с резолюция 4k и допълнителна функция за стабилизиране на изображението. Звуковият запис също се подобрява с добавянето на още един микрофон. HERO5 избира автоматично два от общо трите вградени микрофона, на база наличния околен шум (и вятър). Навигацията е супер лесна с наличието на тъч дисплей и функцията за гласов контрол. Камерата има и друга уникална функция, която елиминира досадата от бавното прехвърляне на записа на компютър. Докато зареждате батерията, кадрите автоматично се източват в новата облачна система за съдържание GoPro Plus, в случай че имате наличен безжичен интернет.

Пепи Гьошарков

*Описаните резултати и класиране са на база гласували до края на онлайн конкурса – 4-и април. Възможно е, в момента на публикуване на статията и след това, във Фейсбук страницата да бъдат показвани различни резултати.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.