Премиера на филма „Гранитни Алпи“

0


Дата на събитието: 11.11.2015

Сподели

Shares

гранитни алпи

На 11-и ноември в клуб Mixtape 5 ще бъде излъчена премиерата на филм, който проследява нашите родни стъпки по някои от най-трудните маршрути в масива на Монблан.

„Гранитните Алпи” разказва история за пътя, който екип от четирима български алпинисти изминава, на място, недостъпно за масовия туризъм, показва решителността на човека пред ясно поставената цел и поставя началото на редица предстоящи „приказки на дракона”.

Мартин Маровски, Григор Вътев, Виктор Варошкин и Руслан Вакрилов поемат към Алпите, за да дадат старт на подготовката си за предстоящи експедиции към най-трудните върхове на Патагония, Южна Америка.

Премиерата започва точно в 19:00 часа и ще бъде последвана от парти.

Входът за прожекцията е 6 лв., а парите събрани от билети ще допълнят бюджета за предстоящата експедиция „Опашката на дракона – Патагония 2015“, която стартира на първи декември.

А повече за експедицията и подготовката в Алпите ще можете да научите от зимния брой на списание 360°, който ще се появи в началото на декември. За „Гранитните Алпи”, в статия, ще разкаже Виктор Варошкин, която, разбира се, ще бъде допълнена със снимки на Руслан Вакрилов.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.