Уроци по ориентиране за деца

0
 

Сподели

Shares

Зелена линия Витоша за деца

Зелена линия Витоша стартира за поредна година на 9-и юли. Този летен сезон, наред с безплатните автобуси за колоездачи и пешеходци, като част от инициативата ще бъдат организирани още много възможности за спорт и почивка в планината.

От 23-и юли Лидл в партньорство със Сивен, ще организира занимания на открито за деца. Активностите започват с уроци по ориентиране за малките откриватели.

Децата ще имат възможност да получат първия си урок по ориентиране в природна местност от професионални треньори. Уроците ще се осъществят под формата на игри за откриване на точки от местността, само с помощта на компас и топографска карта. Освен това обаче, малките приключеници ще могат да посетят и урок по скално катерене и други активности на място.

Зелена линия Витоша за деца

Освен за деца, уроците са подходящи и за техните родители. Времето, прекарано заедно сред природата, винаги е вълнуващо, а когато научаваме нещо ново, става и още по-ценно.

Записването за уроците е безплатно и става на място. Началната точка, на която се събират групите е последната спирка на маршрута на Зелена линия Витоша – Златните мостове.

Групите ще тръгват в 11:00 ч. от Златните мостове на следните дати: 23.07., 06.08., 20.08. и 03.09.

Зелена линия Витоша за деца

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.