Карай, сподели, спечели с Вело Линия

0
 

Сподели

Shares

ВелоЛиния

Ако още не си споделил с приятели в социалните мрежи видеото си, заснето от камерите на Вело Линия, по-добре да го направиш. Клипа, събрал най-много гледания, ще донесе на колоездача от него – тоест на теб, страхотна награда.

Освен, че лицето ти (или по-точно колоездачният ти екип) и даунхил уменията ти ще станат разпознаваеми из цялата страна, ако успееш да събереш най-голям брой гледания на свое видео, ще спечелиш награда – персонална фотосесия в списание 360.

ВелоЛиния

Това, което трябва да направиш е, да отидеш на Витоша, да караш, да се забавляваш, да откриеш видеото си на сайта veloline.bg (с помощта на началния час на спускането ти) и да го споделиш навсякъде, където се сетиш. Колкото повече споделяш, толкова по-голям е шансът да спечелиш наградата, така че давай смело.

А, ако все още не си успял да се заснемеш как караш, имай предвид, че камерите на Вело Линия ще очакват всички щури колоездачни подвизи до 18-и септември. Това е и крайният срок, докогато можеш да събираш гледания на клиповете си. Камерите са разположени в горната част на даунхил трасето „Бай Кръстьо” до склона на Голи връх и заснемат, напълно безплатно, всеки, пуснал се по трасето през уикенда или в официалните празници.

Зелена линия Витоша

Един от начините за достигане на трасето е с безплатните автобуси на Лидл България, част от инициативата „Зелена линия Витоша”. Един от маршрутите, с крайна спирка хижа „Алеко”, стартира от „Зоопарка” и минава именно през заслона „Бай Кръстьо”. Часовете, в които потеглят автобуси от началната спирка са 8:20 и 10:30 часа.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.