До -50% в Adventure shop

0
 

Сподели

Shares

Salewa, Adventure Shop

За пореден път Adventure Shop успяват да зарадват своите клиенти с неустоими намаления и специални оферти за любимите ни марки SALEWA, DYNAFIT, K2, LOWE ALPINE, ICEBREAKER, BLACK DIAMOND, KOMPERDELL, PIEPS, POMOCA. От първи март до изчерпване на количествата цените на много от продуктите в магазина са намалени драстично – до 50%. Така, докато още има остатъци от сняг в планините и надежда за още зима, можем да се екипираме много изгодно за ски или пък да се оборудваме за задаващия се по-топъл сезон с модели от предходната година.

Salewa, Adventure Shop

Намалението засяга много видове ски екипировка и други продукти. С много по-ниски цени са ските K2 (вкл. детски), лавинни сонди SALEWA, много видове щеки и аксесоари за скиори. Намаления има и за катерачите, които ще се зарадват на по-ниските цени за ледени клинове, раници за въжета, небесни куки и много други от марки като Black Diamond и SALEWA. По-ниски цени има и за много дрехи, обувки и аксесоари, палатки, раници, спални чували, къмпинг принадлежности и други.

Сред изненадите с по-ниски цени са фрийрайд сетове на DYNAFIT и други комплекти, които можете и сами да си „сглобите“ според нуждите, любимите марки и разцветки.

Adventure shop

Ски K2 Press (от 639 на 319 лв.)
Щеки King Line на SALEWA (от 163 на 99 лв)
Раница DYNAFIT SPEED EXPEDITION 45+10 (от 309 на 199 лв.)

Цените са значително по-ниски, а количествата са ограничени, затова по-добре не го мислете, а идете в магазина на бул. Черни Връх №84 в София или на сайта и разгледайте.

Adventure shop

Лавинна сонда SALEWA LIGHTNING 320 PRO (от 108 на 86 лв.)
Панталон DYNAFIT BEAST GTX M (от 789 на 629 лв.)
Сгъваеми щеки X7 Pro от 289 на 199 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.